• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Sooloni

a ako by ste definovali elementarnu disjunkciu a konjukciu???

Gaspacho

dobra otazka i ja to hladam ale v skriptach (1995) som to nenasiel

kOsTi

:trestac:

puq

kOsTi

Budu podla vas dokazy dosledkov EV?

Sooloni

no myslim ze ked sa naucis tie dosledky tak to staci... podla mna da 1 max 2 dokazy... ale to tiez len v ramci ulohy cize za viac ako 10b to nebude...

Gaspacho

no neviem, dokaz acyklickosti digrafu bol das za 8 bodov tusim...ale zato pravda je ze bol iba jeden.
Kosti dik za definiciu

Gaspacho

nechapem...co je s FTPckom?

Sooloni

ehm.. ta kostra co bola na predtermine sa pocitala z podgrafu toho grafu, ktory uz bol zadany nie?

Sooloni

teda ze zadany bol podgraf

kOsTi

Gaspacho

hej hej uz ide...asi lokalna chyba tuna...
Sooloni: hej zadana bola mnozina vrcholov, ktora tvorila podgraf

Sooloni

to Gaspacho:  :thumbsup:

Gaspacho

Ta co pochvalte sa kde uz ste? Ja uz mam komplet priklady a z teorie koncim grafy...rozmyslam ze daco povynechavam a daco uz zajtra postvaram na tej skuske

kOsTi

ja idem na orientovane grafy... priklady len narychlo kuknem... tie by nemali byt problem... na cvikach som vedel :)

Gaspacho

Ja est epriklady raz mrknem disjunktivne a konjunktivne tvary naj daco neposerem...inac ucil si sa vsetky definicie abo iba zakladne?

kOsTi

Vies co... skoro vsetky... ale neviem skoro ziadnu :D paradox :)

Gaspacho

no sak toto...ja si este daco pamatam z predterminu ale ta rozmysla ze sa naucim take tie MEGOVE jak co je binarny strom, co je orientovany graf tralalaa ... a zvysok necham tak a mozno daco vydedukujem bo sa mi to len pomiesa... a de je treti karanik Sooloni... uz zaspal?

kOsTi

Nutna a postacujuca podmienka Eulerovosti grafu je ze musi byt suvisly a kazdy vrchol ma mat parny stupen?

Gaspacho

jj tak to je i v skriptach :thumbs-up:

kOsTi

fajn... no z tych orientovanych grafov a bin a orientovanych stromov sa naucim asi len zakladne definicie... bo to uz je na mna dnes vela

Sooloni

... kde je Sooloni? taaa momentalne koncim grupy a idem na okruhy... ale to uz iba tak zbezne opkaujem vsetko... o 4,00 by som mal koncit so stromami (a vychadzajucim Slnkom  :03:)

kOsTi

a to pojdes este spat akoze?

Gaspacho

Quote from: kOsTi on  08.06.2007, 07:30:13
fajn... no z tych orientovanych grafov a bin a orientovanych stromov sa naucim asi len zakladne definicie... bo to uz je na mna dnes vela

Na dnes vela? Sak pockaj kolko toho bude na zajtra sa rozpamätat :D

Gaspacho

Hamiltonovska kruznica je taka co obsahuje vsetky vrcholy?

EDIT: for Sxx: To su take tie 4 vety...tam su nejake vzorce... 4| | - 2 uz neviem este tam nesom...