• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zadanie z programovania

Started by diacon.mex, 26.04.2007, 23:33:44

« predchdzajce - alie »

diacon.mex

Prosim Vas, mas niekto zadanie z programka take ze tam je telefonny zoznam ? Ak ano, mohol by to prosim niekde dat na server, alebo mi to poslat na diacon.mex@gmail.com ? Dakujem vopred.

Ing. nemtom

moe viac zoznamov mam jak cele tuke, 200sk a mas doma:)
brix will be shat

diacon.mex

kde mas izbu ? Pridem kuknut jak vyzera a ked bude vyhovovat, ta berem.

DeeL

ale odporucam ti sa obliect lepsie... nebude to tak blizko ako si myslis :D :D :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

jj:D izbu mam 25 km od intraku:D
brix will be shat

Eghinka

hh no ja ties mam zadanie telefonny zoznam (dyn.pole smernikov a dyn.velkost)...us ho aj mam spravene na 90%...ale kua uz druhy den sedim nad tym ako urobit nacitavanie zo suboru a ked sa mi uz po sty krat objavilo pri spusteni fcie SEGMENTATION FAULT :nervous: tha som myslela ze si slucku hodim o luster  :462: nejaky typ co s tym by niekto neposkytol?  :h_azn:

Ing. nemtom

zapisujes niekde kde sa nema, pokontruluj si smernik stuff
brix will be shat

JCube

ak to robis v dev-c++ tak tam zvykne blbnut uvolnovanie pamate...skus zakomentovat v zdrojaku riadky kde mas free(*smernik) ci to bude robit stale...ak to bude robit aj nadalej tak len prekontrolovat smerniky...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

hosi ak mam take zadanie:

Zostavte program, ktorý bude pracovať s telefónnym zoznamom. Telefónny zoznam nech obsahuje nasledujúce položky: meno a priezvisko, adresa (ulica, číslo, mesto, PSČ, kraj) a telefónne číslo. Program nech umožňuje zadávanie ľudí do zoznamu, mazanie ľudí zo zoznamu, vyhladavanie podla cisla.  Položky zoznamu nech sú v tvare:

Jožko Mrkvička_Hlavná 84, Michalovce 07101, Košický kraj_056452681

Na reprezentáciu telefónneho zoznamu použite dynamicke pole smerníkov a nech jednotlivé informačné položky záznamu majú dynamickú veľkosť. Záznamy reprezentujte štruktúrami a zoznam nech je uložený v súbore. Použite vlastné funkcie s parametrami.

tak toto ze: nech zoznam je ulozeny v subore co znamena???? ze uz mam mat nejaky zoznam spraveny a ho nacitat alebo pri zadavani ludi do zoznamu mam tam hodit fciu na ulozenie do suboru????

Ing. nemtom

program ma podporovat  I/O
brix will be shat

puq

cze obe?:) lebo pises jak stara 486ka:)
a nevies ci im to nejak vadi, ked dostanu zadanie vypracovane stare, co uz niekto spravil, len trochu prerobene????

Ing. nemtom

brix will be shat

diacon.mex

Ta nebude im to vadit, lebo sam cviciaci to povedal... Sak zato davam aj ja stare, ale neobhaji ho ani profesor :-D
take je profesionalne

psicho

hm chcem vydiet to advanced zadanie,ak mozem..... prosim
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

diacon.mex

Dal som za neho 200,- taze nemozem poslat, lebo by sa rozsirilo... ale ked odovzdam okamzite posielam... Uvidis co to za haluska... ale lepsie aspon daco jak nic...

psicho

no som nesmerne zvedavy :) neviem sa dockat

psicho

diacon.mex

Ne dana osoba nie je momentalne ubytovana na intraku...

Ing. nemtom

sry ale neverim ze to bude lepsie jak pSiChove:) jedine ze by to robil raleon :D
brix will be shat