• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

analyza skuska

Started by les paul, 21.12.2006, 01:14:23

« predchdzajce - alie »

les paul

cawte seci prvaci...akosi som uz (uspesne   :dancing: ) absolvoval predtermin z analyzy tak sa chcem s vami podelit o zazitky...   ;) otazky co boli  najdete na FTPecku vo FEI/1.roc/matematicka analyza (necakane ja viem...)
enjoy a vela stastia na riadnom termine  :metal:
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

Pusta

eh a coze sa nepochvalist jaky si ty biflosko  :smirk: ze kolko bodikov to hodilo  :emot-dance:

akcok

to myslis tie otazky co su aj na stranke fakulty matematiky? lebo ja tu ine nevidim.

ppt

:D Tie posledne 2 otazky boli za kolko bodov? :P

Inac dik za ten subor. ;)

les paul

hehe  nemate zaco sak to tak ma byt...len akkurat nefem kolko prvakov si to vobec kukne mno ale jedno mi je...a tie posledne dve otazky berte s rezervou nemam az taku dobru pamat, ale rozhodne by sa za negativnu odpoved strhavali body  ;)

to akcok: nefem jak si kukal ale asik zle si kukal  ;)

seckym stastneho silvestra a v daslom roku veeela uspechov zien a penazi a nech nam seckym bude dopriane prejst prvy rocnik!!!!!  :dancing:

pUf

co prvy.. modli sa uz na zimu v druhom  :smirk:  :j_cheesy:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Macejko

vsetci ste lamery len ja som lietadlo ...

kOsTi

ale picu... ja som napr traktor  :03:
:trestac:

limod

hmm sa radsej ucte ludia , tahaky sa ne vzdy daju pouzit ;)na ftp je test z analyzi B skupina busa people ,,, niekto by mohol docmarbat A skupinu ..

Black Drag-on

Dohodil som na FTP obe skupiny, scasti je to spravne, uz len nech sa najde kto to aj vypocita
"Give a dog a bone, leave a dog alone, let a dog roam and he'll find his way home"

hustler

neviem naco...aj tak staci ked daju trosku iny pirklad napr ze ne +1 ale 2 a uz to je uplne iny priklad...

les paul

ano panko ale ked vies dat ten typ prikladu tak potom to das na skuske aj ked bude trocha zmeneny priklad...a hlavne o to tu ide ze nech vies co mozes cakat to dost pomoze si myslim  :c_afro:

hustler

no ja som pozrel a mali sme 3az 4krat tazsie priklady ake boli tu na fore....

ppt

To uz zalezi na konkretnom skusajucom.. Mne sa zdali nase priklady az prilis lahke. Neocakaval som to zo strany pana Hascaka az taku pohodicku :P

hustler

no aj mne sa zdali vase lahke tak som si povedal ze jjeeeeeee to bude v poho...no a ked som uvidel nase pustil som picing :(...a zacal pocitat...no na opravnom dufam ze bude davat pan hascak priklady :)

Stalker

anal neni ziadna sranda....
ASOT

kOsTi

no dajme tomu... ale tak ostanme pri skole chlapci ;)
:trestac:

hustler

no pri nej ostanem....:)...ale dufam ze aj v nej ..;)

pepco

cawte, hodte do placu otazky z B-skupiny pri Hascakovi  :-\

som bol A-skupina a mal som asi taketo nieco:
    priklady:
    1. derivacia
    2. limita
    3. priebeh funkcie
    4. integral z sinx.x
    5. neviem ci obsah alebo povrch z rotacneho telesa z urcenych dvoch funkcii
    teoria:
    1. Napiste vztah medzi existenciou derivacie funkcie v bode Xo a spojitostou funkcie v bode Xo.
    2. Napiste postacujucu podmienku k tomu aby funkcia bola rastuca. Nacrtnite graf nejakej funkcie na intervale -2,0 ktora rastie na celom intervale
    3. Definujte integralny sucet, Newtonov-Leibnizov vzorec a vzor na urcite integraly metodou per partes
    4. Definujte integral z funkcie na neohranicenom intervale
    5. uz nepametam [/list]

hustler

s hascakom bola lahka skuska...aspon co som videl priklady...

pepco

okej ze bola lahka ale teoriu sa nedokazem naucit tak aby som si pozrel aspon tie co boli na prvej skuske  ;)

ppt

pepco: Pozri moj prispevok: http://tu-ke.com/forum/index.php?topic=482.msg9593#msg9593 Ale tusim, ze sme boli v rovnekej skupine..

hustler

pepco: tak tie vety co su nauc sa setky urcite bude jedna na skuske a take ze def. limitu, derivaciu integral take bude urcite tiez...

hustler

no opravaci ako ste skoncili? :)....ja som dostal E  :ropebanana:....nic moc ale predsa :D

ppt

hustler: To vam uz opravili? Dajak rychlo ;D