• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Aky sport si davate na telesnu vychovu??

Started by zoli, 18.02.2006, 23:15:33

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

:trestac:

mrkvy

:D zase Ta to lape?? :) Na stojaka, to je tak, ze prides k baru a povies: jeden ( a druh napoja ktory si si uz predtym vybral z barovej ponuky )... Ked Ti to prinesu, pekne sa podakujes, zaplatis, chytis do dminantnej ruky (podla toho ci si pravak, alebo lavak), otocis sa o 180° a kopnes to do seba na ex... Chvilku sa pozeras po svete, mozes sledovat ako ludia reaguju a potom sa ladnym pohybom otocis spat k baru, polozis pohar(ik), opat sa podakujes a odchadzas.. :) Tos to je cele umenie... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

no tak vies... to su u mna take kodove slova ktore ked pocujem tak musim zareagovat... sa mi prepne tlacitko z "think" na "let's get this party started" a idem na to  :bananadance:
:trestac:

mrkvy

:D to poznam velmi dobre.. :) Len problem je v tom, ze sa ten slovnik prudko rozsiruje... :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

JCube

ja mam stale zapnute let's get party started... :D inac mi to hadze errory... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

ja mam stale nejaky error... :D Uz si zacinam zvykat.. :P
(\__/)
(O.o )