• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Aky sport si davate na telesnu vychovu??

Started by zoli, 18.02.2006, 23:15:33

« predchádzajúce - ïal¹ie »

milanko

no ... tak na Forbal ti netreba ziadne chranice a branky a hokejky a aj lopticku ti poskytnu :D lol....nepotrebujes nic...len sortky...alebo teplaky...triko a to je asi vsetko :) no jasne...boty nejake
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

BCAA

no my co sme hrali na skole tak tie hokejky mali rovnu cepel    tj  ani pre lavakov ani pre pravakov

milanko

jj....su tu hokejky aj na lavu aj na pravu stranu....na lavu su myslim zlte a na pravu cierne...ale to snad na to prides :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

milanko

hh...sak preto podrobny opis :D sak vieme ako to u nas feikarov chodi :D:D
(\__/)
(O.o )

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

milanko

presne tak....si vystihol FEI :D :D ... uuuj ...zajtra idem na pifecko.....
(\__/)
(O.o )

richie

aaa ludia, snowboarding si nikto nedava?
fakt by ma zaujimalo co sa tam bude diat...prvy mesiac budeme nosit sneh do telocvicne alebo co? :)

zoli

Quote from: richie on  15.09.2006, 05:08:31
aaa ludia, snowboarding si nikto nedava?
fakt by ma zaujimalo co sa tam bude diat...prvy mesiac budeme nosit sneh do telocvicne alebo co? :)

to je lyziarsky kurz.... tyzdenny v zime...

richie

a nieco blizsie o tom nahodou nevies? svet by ti bol vdacny  :bananadance:  :thumbsup:

vlado

napriklad teraz boli na rohacoch ale bolo to dost masne...
edit: ups to bol lyziarsky normalne jak na strednej sori  :sigh:
Neskúšajte na mňa ťahy!

richie

heh nevadi, v pohodke...ajtak som si uz dal posilku taze to je jedno :P ale diky za info...budem vediet , ze v rohacoch je draho  :thumbsup:  :bananawrite:

zoli

Quote from: vlado on  18.09.2006, 01:33:08
napriklad teraz boli na rohacoch ale bolo to dost masne...
edit: ups to bol lyziarsky normalne jak na strednej sori  :sigh:

hehe nebolo to az take drahe... normalne ta to vyslo ako kazda ina tyzdenna lyzovacka
a ani zdaleka sa to nepodobalo na lyziarak zo strednej ;) tomu ver !

zoli

Quote from: richie on  15.09.2006, 21:24:35
a nieco blizsie o tom nahodou nevies? svet by ti bol vdacny  :bananadance:  :thumbsup:

http://www.tuke.sk/tu/ktv/oznam_ztk.html

zozente radsej nejake baby, nech tam mam koho kefovat :D :D :D

janik53

pocujte treba mat na squash vlastnu raketu?????

davhan

janik53

Quote from: davhan on  12.02.2007, 01:17:38
ser na squash....daj si pingpong  :)

pingpong som mal tento semester takze to chce zmenu
:ropebanana:

davhan

daj si potapanie  :)  ...potrebujes k tomu sice okuliare a plutvy..ale je to celkom sranda

El Presidente

viete co si dajte? som videl ze je tam nieco ako SPLAVOVANIE HRONU :D to bude sranda, to si treba dat ;D
Let's do some Van Damage!

hustler

El Presidente: co si davas ty na telesnu?mys is davame v pondelok plavanie :D...pod het! :metal:

Leon

jj plavanie v pondelok rulla  :bananadance: musim si uz na ten semester dat nejaky sport bo na zimnu telesnu som sa vys*al  :j_grin:, tento semester bude o hubu :p spravit dekansky zo ZIM a zapocet z analyzi  :lb:

davhan

Quote from: hustler on  15.02.2007, 05:49:28
El Presidente: co si davas ty na telesnu?mys is davame v pondelok plavanie :D...pod het! :metal:
na plavani budete makat ako fretky  ;)

Leon

Quote from: davhan on  16.02.2007, 19:35:49
Quote from: hustler on  15.02.2007, 05:49:28
na plavani budete makat ako fretky ;)
ale nie v pondelok lebo nam ho boha zrusili  :03: :03: :03: