• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Aky sport si davate na telesnu vychovu??

Started by zoli, 18.02.2006, 23:15:33

« predchdzajce - alie »

petrushka

ale kdeze :) je to power joga, cize sa aj spevnuje telo, nielen ohyba :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

BCAA

Ohybne a pevne      chlapi co mozete viac chciet!!!??

psicho

Quote from: BCAA on  22.02.2006, 02:42:34
>>toto>> Dual 64bit Itanium Pentium Workstation s 4GB RAM + 1TB SCSI Hot Swap HDDs + nvidia 7800 Ultra + 2x 21" low latenci monitors <<toto<<
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: psicho on  22.02.2006, 04:19:55
Quote from: BCAA on  22.02.2006, 02:42:34
>>toto>> Dual 64bit Itanium Pentium Workstation s 4GB RAM + 1TB SCSI Hot Swap HDDs + nvidia 7800 Ultra + 2x 21" low latenci monitors <<toto<<

predam DIDAKTIK M,  Zilog 4.2 MHz procak, 64 KB RAM,  (z tocho 16 KB je OS (ROM) a 16KB videoram) , rozlisenie 256*192 na neuveritelnych 16 farbach , nepotrebuje monitor, staci TV (starsieho typu)
Softverova vybava (asi 6 kaziet s kvalitnymi softmi a 4 joystickov (pakovy krizovy ovladac)  pribalene), + Tlaciaren Tesla BT100 (jednoihlickovy)
Vonkajsie pamatove medium - magnetofon ,+Sound chip  AY pre 3 kanalovy stereo zvuk.
Plne funkcne,

Nekupis?? :)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

malypali

Ja som si dal tu kulturistiku.. jednoznacne chcem byt rambo...  :c_afro:

BCAA

45min tyzdenne neviem ci velmi pomoze      ale za skusku nic nedas

Raleon

da sa ist aj mimo ,,objednavky'' -tj mimo prihlaseneho casoveho intervalu ?

WRC03

BCAA

no isto ako isto    niekedy je s tym problem bo oni su tam len ked je telesna a vtedy tam su aj ziaci co maju prave telesnu a bude dost plno taze neviem a velmi bez dozoru nechat posilnovnu sa nehrnu

pablo

hej, co sa tyka PONG PINGU, treba byd zdatny v tomto sporte  :emot-drunk: alebo aj rekreacny PONG PING je pripustny?  :emot-dance:

Raleon

Quote from: pablo on  23.02.2006, 20:15:28
hej, co sa tyka PONG PINGU, treba byd zdatny v tomto sporte  :emot-drunk: alebo aj rekreacny PONG PING je pripustny?  :emot-dance:

ani ja som nevedel bohvie ako..
aj tak tam boli aj niekolko slabsi.
Ale neje to o tom aby si bol kralom pp, al ze aby si vedel drzat v ruke vec, s cim mozes taku bielu gulu (odborne: lopticku) vratit spat protihracovi.

DeeL

tak ja pokracujem v doterajsom trende a nenicim si rozvrh cez tyzden... cize turistika... v zimnom som mal tiez a som bol dve soboty a stacilo to, lebo jedna bola az do Tatier a to potom zobrali ako za 2 tury :buttrock:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

davhan

noo..vzhladom na ten debilny rozvrh mi neostalo nic ine..ako pingpong.....a to si budem musiet presunut jedno cviko aby som stihal... :03: :whacko: :huh2:

vlado

Quote from: DeeL on  24.02.2006, 04:35:38
tak ja pokracujem v doterajsom trende a nenicim si rozvrh cez tyzden... cize turistika... v zimnom som mal tiez a som bol dve soboty a stacilo to, lebo jedna bola az do Tatier a to potom zobrali ako za 2 tury :buttrock:

heej? da dobre bolo? ja tiez  :hug: turistiku veri mač. ale nechcel som si naburavat vikendy (bo si dam private turistiku). aj o cyklo som rozmyslal ze si dam ale to tiez mozem absolvovat sam a kedy chcem

taze som si dal zase futbal. vybehas sa jak svina a clekom v poho bo kazdy sa snazi co tam je a nesu to dreva.
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

DeeL

ta ja som zasa dakedy rad, ze v sobotu vypadnem z domu bo vacsinou len upratujem ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

jop    ja podobne na sobotu mam program tj. upratovanie

ale zasa az tak mi to nevadi aspon nemam pocit ze som len prizivnik :thumbsup:

DeeL

ta vies, to upratovanie aj tak ma neminie, lebo kedze mame piatok volny tak to potom robim dakedy aj s predstihom :laugh:

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

WRC03

squash je celkom dobry, je tam prijemne prostredie, a na slovensku jedina univerzita ma podmienky na squash, tka ja to aj vyuzijem, bol som stvrtok a bolo dobre, som sa rozbil kus, ale uz sa tesim na dalsie cviko:)

maTo

to toto co f tom vyklade ma zavru a trieskame o stenu? bo to by mohla i haluz byt...by som bombardoval kamosa hehe  :emot-dance:

milanko

Funguje tu aj niekto s florbalom ? celkom good sport to je..... ne?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

vlado

Quote from: milanko on  20.03.2006, 02:07:30
Funguje tu aj niekto s florbalom ? celkom good sport to je..... ne?
no ja rozmyslam ze si dam v druhom rocniku bo sa mi tiez pozdava. ale to treba asi hokejku kupovat a chranice a tak ne? ci ee? jak to je? a dobrovolne povinny prispevok je?
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

BCAA

no tak podla mna ti chranice nebude treba    sak nesi z cukru     a tu hokejku podla mna ti poskytnu     ani do posilovne si nenosis vlastne cinky   ak sa mylim vytmavte mi to

DeeL

ta ja neviem, ale floorball som sem tam hral na telesnej v stvrtom rocniku a musim povedat, ze to bol teda vacsi chaos ako na futbale :sigh: (sice ja som dost take drevosport :angel: )

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)