• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Aky sport si davate na telesnu vychovu??

Started by zoli, 18.02.2006, 23:15:33

« predchádzajúce - ïal¹ie »

zoli

co si davate na telesnu do letneho semestra ???

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

krtek

stolny tenis. chcem sa zdokonalit a zahrat si s novymi ludmi. v zimnom som mal basketbal, ale zmena je zivot

woody

ja asi hodim zase volej ... este uvidime co bude vychadzat podla rozvrhu  :emot-drunk:

Raleon

minule som j**al tu bielu kulicku stolnotenisovu.... :)
mozno pojdem posilovat... keby boli nejake nejasnosti na skuskach  ;D

maTo

idem na ping pong jednoznacne...doteraz som valal sunky v posilovni...sice prisli tam sem tam fajne susky ale nuda no...

WRC03

no ja som mal ping pong doteraz, je tam sranda ked nevidi ucitel, ta sme sem tam hrali cez tri stoly, ale teraz si dam squash:)

zoli

Quote from: WRC03 on  19.02.2006, 03:45:38
no ja som mal ping pong doteraz, je tam sranda ked nevidi ucitel, ta sme sem tam hrali cez tri stoly, ale teraz si dam squash:)

ked si dam squas, treba mi vlastnu raketu , ci tam dostamem????   

krtek

hej ludia, dobra otazka. treba na ping pong vlastnu raketu, alebo tam maju schopne??

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Raleon

Quote from: krtek on  19.02.2006, 17:36:02
hej ludia, dobra otazka. treba na ping pong vlastnu raketu, alebo tam maju schopne??
maju aj rakety, mozno aj stoly,  a gule...  :)
ale ak ces mozes donest ten svoj... (alebo skusit namiesto rakety knihu, kosodrevinu, kus plechu.. atd )

krtek

diky Raleon, ale s knihou ani s plechom to velmi nejde  :j_laugh: no uvidim na prvej telesnej, ze jak to je a podla toho asi usudim  :thumbsup:

WRC03

Quote from: krtek on  19.02.2006, 22:43:38
diky Raleon, ale s knihou ani s plechom to velmi nejde  :j_laugh: no uvidim na prvej telesnej, ze jak to je a podla toho asi usudim  :thumbsup:

jj su tam rakety, dost sitne, ale lopticky som celkom dobre:)

wwwsusi

od kedy bude mozene sa prihlasit na telesnu???  :ropebanana:

BCAA

Raleon

Hey Ludia!!!  Je aj bowling??????

9:00 - 10:30     Telocv. Watsonova / WA      120     0 / 12     cvičenie     Mgr. Starec Mikuláš     Bowling

Wazzeeeee.. :)

psicho

[OFFTOPIC] na fei.tuke.sk je zoznam studentov letneho semestra a v tom zozname som v 8 skupine a na IS student->osobne udaje tak tam som v 9 skupine :) Teraz v skutocnosti v kerej skupine som ????

krtek

Quote from: psicho on  20.02.2006, 18:58:00
[OFFTOPIC] na fei.tuke.sk je zoznam studentov letneho semestra a v tom zozname som v 8 skupine a na IS student->osobne udaje tak tam som v 9 skupine :) Teraz v skutocnosti v kerej skupine som ????
si v tej skupine co je na fei.tuke.sk, cize 8. Å¡t. sk.
je to preto, lebo sa znizil pocet skupin asi o tri, niektori to nevydrzali zrejme  :j_laugh:

psicho

ale ja som bol povodne v 2.skupine potom v IS sa mi objavylo ze som v 9 a teraz v zozname som v 8 ..-=CHAOZ=-..

krtek

Quote from: psicho on  20.02.2006, 20:29:46
ale ja som bol povodne v 2.skupine potom v IS sa mi objavylo ze som v 9 a teraz v zozname som v 8 ..-=CHAOZ=-..
aj ja som bol v 2. skupine a teraz som v siedmej :( svine nam rozbili skupinku  :nervous:

Raleon

Quote from: psicho on  20.02.2006, 20:29:46

User psycho caused failure in tuke system. tuke system will now terminate :)

mal by si byt v skupine s tvojimi minulosemestrovymi menovymi susedmi ... asi...

unex

petrushka

Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

psicho