• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Aky sport si davate na telesnu vychovu??

Started by zoli, 18.02.2006, 23:15:33

« predchdzajce - alie »

davhan

ale fakt...serte na plavanie...ked som chodil na potapanie, tak ti ,co mali plavanie vzdy makali....celu telesnu

kOsTi

ja zas basket... sice som musel dat na stvrtok bo inde nevosiel ale tak co uz
:trestac:

JCube

ja sa idem znova turistikovat...tie tri soboty za semester ma nezabiju...a co ta nezabije to ta posilni... :D :D :D :D :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Leon

Quote from: davhan on  17.02.2007, 00:40:08
ale fakt...serte na plavanie...ked som chodil na potapanie, tak ti ,co mali plavanie vzdy makali....celu telesnu
Keď mňa nič iné z toho nebaví  ::)

mrkvy

Si potom daj kondicnu kulturistiku.. To som mal ja stale.. ;) Som dosiel, kusok som podvihal zeleza a isiel som prec... :) Ked dojde typek s ktorym to mas mat, thaq sa postavis a tvaris sa, ze si prave vstal po namahavom cviku zo stroja a natahujes sa... ;) Navyse je to na intraku.. :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

limod

mrkvy

Quote from: limod on  23.02.2007, 05:16:41
re:mrkvy
potom i taq vyzeras :P
A co ze som zeleny... :D ;) BTW: Ty ma poznas?? ???
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

Pusta

Quote from: davhan on  17.02.2007, 00:40:08
hmmm
ja som rozmyslala nad plavanim.... co to znamena ze "makali celu telesnu" ?  :h_huh: ako to vyzeralo?

davhan

no zatial co ja som sa potapal....raz za cas som preplaval bazen pod vodou.... opieral o kraj bazena ..a cumel.....oni plavali..a plavali..a plavali..... :ropebanana:

mrkvy

:D potom mi je jasne, preco sa to vola plavanie... :D :D :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

hustler

moji dvaja spoluziaci xodili zimny semester a ze v pohode sa dalo....ze trebalo plavat to mas pravdu ale zeby nejaq velmi makali tak to nie...ja si davam teraz na leto :)

altlavista

no tak ja mam basket. a to som sa musel dvakrat hlasit, lebo raz som si dal telesnu cez cviko XD

hustler

ja som mal basket v letnom...bol som tam asi tri krat :D...

Ing. nemtom

basket rulez, ja som mal obidve telesne basket, a keby sa dalo tak si dam zas
brix will be shat

kOsTi

a neda sa? nemozes si zapisat telesnu ako nepovinny predmet?

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

DeeL

Quote from: JCube on  17.02.2007, 01:48:50
ja sa idem znova turistikovat...tie tri soboty za semester ma nezabiju...a co ta nezabije to ta posilni... :D :D :D :D :D
no jooo... mne sa minuly rok turistika tiez pacila... aspon som sa ulial z domu v sobotu a tak :) ... obidve semestre :)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

altlavista

a to si neupratoval doma??? ci pana to to ne taky si frajer :D

hustler

no ja si neviem predstavit ako by som po takom piatku isiel v sobotu rano na turistiku  :alc:  :huh2: :D

davhan

Quote from: hustler on  28.02.2007, 04:02:27
no ja si neviem predstavit ako by som po takom piatku isiel v sobotu rano na turistiku  :alc:  :huh2: :D
autobusom ..pripadne vlakom :emot-dance:

JCube

Quote from: hustler on  28.02.2007, 04:02:27

mne to ziadne problemy nerobilo...  :emot-dance: :emot-dance: a to tie piatky vyzerali... :beer1: :buttrock: :smokin: :alc:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

Vsaq rano das jedno na stojaka a kapurkovu a si tam kde si bol vecer... ;) ( :alc: ) A este Ta to aj viac bavit bude.. :D :P
(\__/)
(O.o )