• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapoctovka z ele

Started by BCAA, 23.03.2006, 02:28:59

« predchdzajce - alie »

BCAA

No pochvalte sa vsetci ako ste dopadli abo planujete dopadnut z prvej ele zapoctovky.

Ja nic moc      a    este uvidime co dudi mi vyskrtne    tam clovek fakt nevie

mid

no najskor za 2  :j_grin: mozno bude viac ale asi ne  :bananadance:

davhan

noo..podla mna viac ako 4 body z desiatich mat nebudem......

DeeL

ja nebudem pokusat asi radsej osud a necham sa prekvapit, no ruzovo to nevyzera :huh2:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

krtek

no budem stastny, ak aspon nejaky bod mi da ;) elektro 2 som mal mat s petkom, teraz odisiel a mal prist niekto iny na zapoctovku. prisiel guzan :D tak som sa "potesil" :D a nabuduce pride bystrik dolnik, super meno inak, no som zvedavy ze aky bude. dufam, ze sa s nim nejak na zapoctoch dohodneme  :beer1: :alc:

maTo

jak hovori moj kolega nadomnou...petko nas uz mal na haku...vela nevysvetlil a bystrik taky jak posraty posobi... :lb:

WRC03

tiez sa necham prekvapit ale asi to nebude za 10:)
a matika este horsie :)

vlado

ja som neodhalil rezonanciu  :ohmigod: ale zdalo sa mi to divne ked vysla nula v menovateli pri impedancii. no nic mozno nabuduce. ale inak sa mi nezdala dajaka velmi tazka ale pri dudim nikdy nevies co vymysli pri oprave... :whacko:

btw wrc ma kopiruje!!!!!  :03: :03: to co ma byt. ja som bol prvy impreza je moja!!!!! :03: :03: :03: :03:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

BCAA

presne tak impreza je jeho   

no a ked mas odvahu take daco vladovi urobit    no neviem neviem    vyzera dost nebezpecne

krtek

Quote from: maTo on  23.03.2006, 23:43:46
jak hovori moj kolega nadomnou...petko nas uz mal na haku...vela nevysvetlil a bystrik taky jak posraty posobi... :lb:

ty si uz videl bystrika dolnika? bo ja nie? no uvidim na buduci tyzden, som zvedavy na neho

glide

ked sdostanem 2 body, taq asi bude opravovat so zavretymi ocami, da mi bod za meno a niekde 2x po 0.5 za postup  :ohmigod:

maTo

Quote from: krtek on  24.03.2006, 16:19:33

ty si uz videl bystrika dolnika? bo ja nie? no uvidim na buduci tyzden, som zvedavy na neho

jj videl...taky tutko   :lb:

krtek

Quote from: maTo on  26.03.2006, 16:47:15
Quote from: krtek on  24.03.2006, 16:19:33

jj videl...taky tutko   :lb:
no tak to som fakt zvedavy, hmm, dufam, ze aspon zapocet mi da, ked uz ma nic nenauci, mozno ze aj nauci, ale to pochybujem, lebo elektro ma asi nikto nenauci  :j_laugh:

WRC03

Quote from: vlado on  24.03.2006, 04:05:05
ja som neodhalil rezonanciu  :ohmigod: ale zdalo sa mi to divne ked vysla nula v menovateli pri impedancii. no nic mozno nabuduce. ale inak sa mi nezdala dajaka velmi tazka ale pri dudim nikdy nevies co vymysli pri oprave... :whacko:

btw wrc ma kopiruje!!!!!  :03: :03: to co ma byt. ja som bol prvy impreza je moja!!!!! :03: :03: :03: :03:
no hej, ale Tvoja impreza je stara, ja reprezentujem novy model

davhan

noo..moj odhad nebol tak dealeko od reality.......dostal somn 3,5 b....... :j_tongue:

mid

no aj ja som sa celkom presne trafil 2b  :hammer:

vlado

Quote from: WRC03 on  27.03.2006, 04:18:55
Quote from: vlado on  24.03.2006, 04:05:05

no hej, ale Tvoja impreza je stara, ja reprezentujem novy model
no a? kopirovanie zabija hudbu!! impreza je len jedna a ja som bol prvy  :03: :03:
Neskúšajte na mňa ťahy!

davhan

bude bitka??  :hah: :kissmyass:  :lol9: :whacko:
no ja sa pripajam k vladovi....kopirovanie zabija....a jeho impreza bola skor :lb:

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

BCAA

no tak nakoniec bolo za 6.5 boda

mohlo byt aj lepsie      ale pevne verim ze nabuduce to vyjde

DeeL

jo jo jo jo ... ta ja som taky HAPPY a mozno aj LUCKY, ze som dostal 8,5bodov pri Dudasovi... ked uznal aj to co som si po napisani pisomky myslel, ze mam zle :sigh:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

krtek

ja som happy ze mam 2 body :DD maximum v skupinke boli 4 ;) takze som stastny. este som aj nadpriemer asi  :bananadance:

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

kurwa ja tiez nic moc...2,5...ale pravdupovediac som ani tolko necakal...

zoli

Hello, kto a ktory den ma zapoctovku s Dudasom ? keby mi pomohol a zapisal ake boli typi prikladov a schem, budem vdacny, diky  :j_cool: