• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapocet z fyziky

Started by vlado, 08.05.2006, 23:58:44

« predchdzajce - alie »

vlado

no uz je asi dost neskoro pre mna ale ked je tu dakto taky co uz mal fyzu tak by mohol sa podelit o priklady s nami  :thumbsup: a mohol by to stihnut este dnes  :j_grin:
d.
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

psicho

ja som mal vypocitat drahu a rychlost ked ide auto rovnomerne zrychlene. Potom  trebalo vypocitat uhlove zrychlenie + pracu ktore konaju sily ked sa otaca nejaka kruhova doska. Potom bol nejaky priklad na utlm pri kmitani + urciť rýchlost častice ked jeho pokojova energia rovnala 2 celkovej alebo tak dajako :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ob3l1x

ludkovia a nemate niekde niekde pekne vypisane zakladne vzorce ktore sa pouzivaju na vypocty ;-) or proste nejaky pekny tahak v ktorom su cisto vzorce dost by sa to zislo na zapoctovku ;-) na ftp som pozeral tie tahaky ale nic moc :(

DeeL

tha ja som mal dnes zapocet z fyziky a jak naschval som zo dostal prave tie priklady co som neprepocital zo zbierky a to som teda dost prepocital... to je fakticky na nervy vsetko... existuje tu asi len jedno pravidlo na zapocet z fyziky - mozu byt hociake priklady zo zbierky... a to je ufff veeeela... brutalita... nechcem vediet ako bude skuska vyzerat...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

psicho

ja uz viem ze mam opravnu pisomku :) ...its all good in da hood...

vlado

hih ja som mal stastie na lahke priklady takze spokojnost. ale tiez som poctivo prepocital 4 kapitoly  :ahaha:
Neskúšajte na mňa ťahy!

maTo

tha ja jak kkt ratal do pol druhej rana 1-3 kapitolu...samozrejme 2 priklady boli z 4 a tote ostatne 2 som jeden vyratal...jak inak plano..a druhy som tam odvodzoval a odvodzoval...a som ziscil ze ani derivovat uz neznam...kuwa...taze oprava...

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

zoli

caute jake boli este priklad na zapocte ?? napr. vozik spieskom, gulocka pada do priepast....

bo som este nepisal 
diki

Raleon

pozri v zbierke 1.8 ,2.21,3.12, 6.16...
aspon mne boli podobne...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

tu uz pomoze lem svecenej vody...v pondelok idem tha drzajte palce...

tomik01

:metal:
chlope neuveris, ale aj ja idem zase ta parada
sa musim nadrvit a mu vypocitam aj navympocitatelne  :thumbs-up:

maTo

taze si to tys dojebabrl jak ja? kelo si chytnul? tha se pouc pres vikend a me doucis na intaku  :emot-dance:

psicho

unas na cviceni Hlavacova take povedala že na skuske ked chceme mat plny pocet z prikladov tak nestaci vybrat spravny vzorec a vypocitat ,ale treba k tomu vzorcu od zakladneho vzorcu dojst tj. musis si z zakladneho vzorca odvodit napriklad pri  pohibe z v= s/t treba odvodit vsecko :))) ciste crazy...

WRC03

ja mam zapocet, ale skusky sa bojim
neviete ako je na skuske pomer bodov za priklady/teoria?
minuly rok bolo 20/50

maTo

Quote from: psicho on  20.05.2006, 20:41:11
unas na cviceni Hlavacova take povedala že na skuske ked chceme mat plny pocet z prikladov tak nestaci vybrat spravny vzorec a vypocitat ,ale treba k tomu vzorcu od zakladneho vzorcu dojst tj. musis si z zakladneho vzorca odvodit napriklad pri  pohibe z v= s/t treba odvodit vsecko :))) ciste crazy...

no taze sa mam uz i na zaich kludne vysrat hej? bo jak tak citam tha skuska nula body

micRo

hm.. a ja mam za zapocet 29 bodov a som si preratal kazdy priklad po jeden krat temy 1-4 :D :D :D :D :D co nam este povyberal ze zo zbierky ze z ktorych nam da :D :D :D :D hronsky.. to je popici profak :D :D :D
I just know one thing, I won't give up!!

davhan

no, konecne mam aj ja.... 22b......som happy.. :bananadance:...kurwa uz len opravu z ELE urobit, odovzdat zadanie z Ccka a huraa s chutou na skusky...  (a to nespominam pisomku z analyzy2, ktoru pisem zajtra :P )

krtek

Quote from: davhan on  22.05.2006, 21:48:17
no, konecne mam aj ja.... 22b......som happy.. :bananadance:...kurwa uz len opravu z ELE urobit, odovzdat zadanie z Ccka a huraa s chutou na skusky...  (a to nespominam pisomku z analyzy2, ktoru pisem zajtra :P )

ja nejak podobne, eln analyzu 2 nemam bo som informa :P ale inak F mam na 19 asi a ele ma caka zajtra opravna  :j_huh:

maTo

tha ja som to dokopal nakonec zapich na 24 ta dufam ze ten zbytek uz dajak lapim...

davhan

uz aj zapocet z analyzy 2 som dokopal...... teraz mam vikend na to, aby som sa naucil na skusku z fyziky.......... :) .... medzitym dokoncil dokumentaciu ku zadaniu z programovania.....a potom sa ucil na opravnu pisomku z ELE, ktoru mam buduci stvrtok, a hned potom v pondelok skuska z programovania....no pohodickaaaaa    :bananadance:

maTo

pocuj pri kom mas ELE? bo nam BYSTRIK nechce dat dalsi termin ta ci by som neskusil...sa opytat inde... :emot-dance:

davhan

s Hodulikovou......strasna pohodacka... dnes som u nej bol na konzultaciach. V klude sme presli dve formy opravnej pisomky (bol som so spoluziakom )...potom sme kecali a tak...podla mna ona da tolko opravnych pisomiek, kolko bude treba :)

psicho

ludia poradtemi ku komu mám ist buduci rok na fyziku 1 a fyziku 2 (cvicenia) taky že normalny, aj lahke priklady da aj povysvetluje ,aj sa snim da ??? A na skusku jestvuje taky clovek ktory tiez tak miernejsie opravuje ???

davhan

na cvika chod ku Kravcakovi......nuda ako hrom,  budes zaspavat pri jeho monotonnom hlase, ale na pisomke da priklady ,ktore prepocitate na cvikach