• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

zaklady inzinierstva materialov - pietrikova

Started by schrapnel, 15.11.2005, 02:21:02

« predchádzajúce - ïal¹ie »

schrapnel

cafce, som externy student a zatial jedine co mi kradne spanok su Zaklady inzinierstva materialob. Pietrikova pribe vymeni 300 priesvitok za prednasku milion vzorcov ktorym ani za rit nerozumiem a dovidenia :) onedlho s nou bude zapoctova pisomka, nemate paru ako to vyzera? resp aka je pietrikova ci ma aj srdce alebo len body body bod zapis si ZIMko do letneho semestra :|

Johny Bravo

tha aj ja mam MaT (ZIM pre 1.rocnik) a Pietrikovu takisto, ale podla mna asi chce aj nieco na tej skuske  :trestac:

WRC03

no ja som si kupil knihu,to je asi naj sposob,lebo mas tam presne to co ona dava priesvitky,jednoducho si podciarknes co treba a mas to,inac sa asi neda;)

vlado

taky navrh mam ze by tu ti co maju skusku zo zim v decembri alebo proste skor ako ja (30.1.06) mohli buchnut otazky jake boli ked si pametaju lebo to je cista haluska ten predmet a 350 stranove skripta :-\....
velmi vdacny by som bol
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

schrapnel

Quote from: vlado on  07.12.2005, 01:35:48
taky navrh mam ze by tu ti co maju skusku zo zim v decembri alebo proste skor ako ja (30.1.06) mohli buchnut otazky jake boli ked si pametaju lebo to je cista haluska ten predmet a 350 stranove skripta :-\....
velmi vdacny by som bol

no tak to wobec nieje zly napad :))) ja mam skusku az v januari, som odmietol ist v predtermine :) .... len je otazka ze ci s tych 9ludi co tu xodi na board ide niekto na predtermin :)

WRC03

no a kedy je ten predtermin?mozno by som skusil ked je nejak v januari

schrapnel

Quote from: WRC03 on  07.12.2005, 05:32:02
no a kedy je ten predtermin?mozno by som skusil ked je nejak v januari
predtermine je tusim 12.12 ;) cize v pondelok

aspon ja tam mam v terminox, ale som externy tak neviem...

amez

Skuška bola pohoda....ako som pisal to co som si pametal so strednej....a pohoda C

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!

Eter

Quote from: amez on  22.01.2006, 03:49:54
Skuška bola pohoda....ako som pisal to co som si pametal so strednej....a pohoda C
Mas pravdu, skoro vsetko zo strednej .. a mam B  :dancing:

WRC03

Vsak ked by som tu siel z gymnazia tak aj ja mam nejake take vysledky;) lenze ja  som napr z SOU, kde sme vobec nebrali ani derivacie, ale snazim sa a uz len jednu skusku mam:)

vlado

to na ktorom gymnaziu sa beru technologie vyroby tenkych vrstiev alebo polovodicov? :whacko: lebo na nasom ee :emot-shakehead:
Neskúšajte na mňa ťahy!

maTo

vam hrabe sak ja na gympli nemal ani tote kvantove cisla take co viem ze boli  :ohmigod:

micRo

ti hrabe?? sak kvantove cisla sme mali.. aj fotoelektricky jav.. sak se necudujem ze nepamatas.. sak ty si znal z fyziky prvu maturitnu tele a totu si vytiahol...... :sneaky2:
I just know one thing, I won't give up!!

maTo

sak ja hvarim ze sme mali muj zlaty ale ze ne az take bludne...a fyzu som vedel secko ale 1. som tahol zato ze ty si len totu znal tha reku zeby si nezmaturoval  :lol9:

WRC03