• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ako je to s opakovanim predmetov

Started by MKI, 14.06.2006, 23:01:22

« predchádzajúce - ïal¹ie »

MKI

no zaujimalo by ma ako to je ked mate zapocet ale nespravite skusku, plati toten zapocet aj orok ci jak to ? :)
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

:-)

Quote from: MKI on  14.06.2006, 23:01:22
no zaujimalo by ma ako to je ked mate zapocet ale nespravite skusku, plati toten zapocet aj orok ci jak to ? :)
zalezi od toho kto ty ten zapocet uznat ma  minuleho roku zapocty z fyziky uznavali to viem isto a myslim ze z programka tiez ale napr matiku asi neuznavali tak neviem ktory predmet sa pytas

maTo

a sak opakovanie je matka mudrosti ... :D

MKI

ta elktro 2 chlavne :))))) a fyzu mozno :))))

maTo

sak ele si uz idem i ja zopakovat...a DM a F sa este uvidi :D

MKI

ta na cvika sa mi nechce chodit tka zato sa pytam ci uznaju toten tazko vydrety zapocet :))))

shorty

som zvedavy jak chces spravit skusku potom bez cvik ked uz teraz si ju nespravil a mal si aj cvika

WRC03

ja si zoberiem do 2ho, 2 predmety
zakl. elektro. a MA2 hhh

sogi

niekto mi tvrdil ze z fyziky uznaju iba minimalny zapocet...neverim tomu a ak keby nahodou tak sa pojdem hadat s dekanom lebo ma to uz zacina vazne srat na tejto "vynimocnej" FEIke :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

juro12

no ked ja som opakoval fyziku.. taak neboli cvika len prednaska vecer.. a ty co nemali zapocty tak na konci si napisali zapoctovku :) a ostatnym uznali tak ako mali body.. ale to zalezi od ucitela

Eghinka

hmm ja mam taku otazocku ze ked nemam ani zapich z ET1 aa hned teraz v letnom semestri mam ET2 taq som pocula ze nemozem robit ET2...to ani zapich si z nej nemozem urobit?  :462:

davhan

no pokial dobre viem....tak sa to tyka iba skusky.....  ak nemas ELE1, nemozes ist na skusku z ELE2  ......so zapoctom by podla mna nemal byt problem..