• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Skuska z Elktra II

Started by Shiro, 29.05.2006, 22:59:22

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Raleon

Quote from: tomik01 on  08.06.2006, 02:35:36
,,ale zase nechcem si odj. termi''

hm.. tha uz su len 4 terminy , taze nestratis vela...  (ak teda pocitame s black terminom...  neviem neviem ci sa to da teraz...)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

tomik01

tak minuleho semestra mi 1 opravnu opravoval Dudy, takze som na cierny termin nemohol ani mysliet, takze som isiel pekne na dekana, a chvalabohu krasnych 58 bodov, som skoro plakal od stastia :) :j_grin:

tarny

aa ta.. .cece.. ja si planujem na skusku sicke veci rano pohodicka.. o 9 volam spoluziakovi.. dik kuknem cas... 7,30 skusa.... tazee idem na riadny zajtra .... tipovacka viacmenej .... mam same kraviny popocitane... uspesnost 0,32567% .. takze zborovo setci.. V mene Otca i Syna ....
:smokin: :metal:

tomik01

no asi to jedine by mohlo fugovat

mid

aby som vyzeral zainteresovane. kde je ta skuska vlastne ? a treba tam aj ten papier s hlavickou ?

tomik01

skuska je ako vzdy v aule MAXIMA, a dvojharok treba s hlavickou, je na katedre, a to vsetko mas napisane pri prihlasovani na skuku, a zober aj kalkulacku, aby to navyzeralo ze ides len tipovat  :j_grin: ako ja

mid

dikes za nfo... calc vezmem aj ked som na tom rovnako ako ty  :smokin: tipovacka rulezz

tomik01

ok, tak hor sa spat, aby som rano aspon dobre vyzeral, mozno ich potom ukecam na krasne velke E! :zuzka: :p:

davhan

no..drzte palce.....idem vyskusat  :D  .....samozrejme nieco aj viem  :)

psicho

looooooooooooool, to preco robi nektorim ludom doobre ked daju take tazke priklady na skusku ? akoze WTF? ale take aj keby som hladal bysom nenasiel ,ani neviem ako sa mam pripravit na opravny termin ,lol, to sa neda ,toje bullshit, zozente sablony a povedzte ako sa vypocita a dam vam aj 10 000sk
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

LiPo

tha neviem ci v pohode ucil som sa jak magor a druhy krat som nespravil ta asi lahka nebola....

SeraPhine

jajaaj, sku...ne Ele 2 je passe :smokin: - s takym stastim (56b  :j_cool:) ze ked teraz vyjdem vonku ta ma blesk zajebe...
Omg a mozem sa ucit dm  :metal:  :nervous:
The problem has been eaten 

enty

ako nic v zlom,ale taketo priklady davat na skusku?uz som 2krat,ale toto je nehorazne,idem na cierny a ked nespravim ta jebem fei.

psicho

no suhlasim ,ja sice este mam 2 terminy ale to ani neviem z coho a ako sa mam pripravovat, alebo ako to oni vlastnia myslia ???

BCAA

treba si k tomu seriozne sadnut a raz vyjde      pamatajte ze to su uz posledne zazitky s ele  (pre niektorych)

psicho

looool, som sedel nad tym seriozne 5dni

Raleon

juhéééééjj      mááááám tooooo...   :emot-dance:

60 bodov za pekné jÉ omega L..   ach uz mi jebe z toho

Acch..  TE .. budes mi chybat...  :j_grin:

marek356

otazky zo stvorpolou su tie co su na stranke predmetu (ten skusobny test zo stvorpolou) staci si zapamätat z neho ktore odpovede su dobre to iste bolo :) a niektore priklady su tie iste z prechodovych dejov cu su tiez na stranke predmetu skusobny test - prechodove deje

davhan

no podla mna to nebolo az take tazke.... dokopal som to na prvy krat na D  :bannana_guitar:, a tom som sa nepozrel na dlhe vedenia a ani stvorpoly......a vela casu som pri uceni nestravil

psicho

lol, mi zapisali tych 46bodov a teraz mam prihlasenie blokovane na vsetky ostatne skusky ,lol

Raleon

Quote from: psicho on  09.06.2006, 23:26:55
lol, mi zapisali tych 46bodov a teraz mam prihlasenie blokovane na vsetky ostatne skusky ,lol
cakaj do zajtra

tomik01

tha to je nenormalne, ked som mal 6 spravnych odpovedi, este keby tak jedna  :j_embarassed: :j_embarassed:
Tete Tomcikova mi opravovala, a ja tak po opraveni neveriacky pozeram na pisomku, gulam na nu svoje velke hnede oci, ci nahodou nezaposobim sarmom, teta sa lutostivo na mna pozrela, a ze bohuzial, tak fajne
rakze asi najskor 4 jula. ci kedy to ram je:(

psicho

ja idem nabuduci tizden :( heh presne aj mne este jeden priklad trebalo a mam 51 :(

Shiro

Quote from: Raleon on  09.06.2006, 22:06:51
juhéééééjj mááááám tooooo... :emot-dance:

60 bodov za pekné jÉ omega L.. ach uz mi jebe z toho

Acch.. TE .. budes mi chybat... :j_grin:

Gratujem  :beer1:

WRC03

mne trebalo 10 bodov:) ale myslim ze to nebolo az take tazke, len som pomylil vykony a preto som posral dost vela:(
ale ja sa viac bojim fyziky ako ele2:)
dnes som sa do toho pozeral, a toho je tam kurva vela:)