• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ELE 2 - po 2.,3. krat

Started by tarny, 13.06.2006, 04:54:33

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tarny

:metal: vidim totak kluci a defcata .... ze stale vacsina si dava repete .. z ELE2 ,,,,,taak co tak si pomoct... :alc: .... a jednoducho so smiechom urobit skusku ....  :hah:ELE II

enty

idem v piatok(asi)na ele 2 uz po 3 krat,cista haluz to elektro.cvika viem,testy na katedre som riesil,ale ta priklady ake dava spaldonova,diky pekne :pimp:

davhan

nebol som ani na jednej prednaske , zapocet som mal minimalny...t.j. 16b  po druhej opravnej pisomke a skusku som urobil bez ucenia na prvy krat za D..nie je to az take tazke

Ing. nemtom

loool aj ja, zapocet po 2 opravnej a skuska bez ucenia, ale za 51b:D, sranda, hlavne ze uz nikdy viac ele :hah:
brix will be shat

psicho

elektro mi robi zozivota peklo
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

slavcek

"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

tarny

A ta dpc..... ked ja sportku nepodavam.... ja nevem jak sa ma....tipovat .. kazdy general po vojne... moree...co tak sablony prdnut?

smate

neznasam elektrotechniku
uplne na nic predmet

tarny

Netreba riesit co je chuj predmet............alee ako ho urobit........ treba dajake sablonyyy.... kuaa.. nepamatate si  cislo testu .... aa odpovede

psicho

ja uz fakt nemam co pocitat :( respektive by som aj mal prechodne-harmonicke 4poly ale tie vobec neviem :(( asi koncim nadobro

enty

Quote from: psicho on  15.06.2006, 19:15:27
ja uz fakt nemam co pocitat :( respektive by som aj mal prechodne-harmonicke 4poly ale tie vobec neviem :(( asi koncim nadobro
a ides zajtra na skusku?

psicho

hej idem, nema zmysel to dalej natahovat, ajtak sa citim uplne na mizinu ,bude co bude