• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska z elektra I

Started by vlado, 12.01.2006, 03:04:58

« predchdzajce - alie »

glide

Quote from: wwwsusi on  20.02.2006, 14:34:53
studujny kruzok :whacko: ..... to co??

To je taqa akcia, kde sa vsetci stretnu koli tomu, ze sa sa ide studovat (napr. priprava na skusku), ale dopadne to vzdy takto:  :dancing: :bannana_guitar: :buttrock: :alc: :beer1: :smokin: :hug:

Raleon

hehhe :)

nedalo by sa tu na fore zrobit taku cast, ze by sa dali klast otazky napr. z el, matika, atd, a kto spravne odpovie/vyriesi, dostane napr nejake body (ako motivacia), atd... ? :)
bolo by to fajn, mozno by to mohlo pomoct ostatnym ludom.....

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

glide

nejake body? teraz nexapem ja :)))   jo akludne sa pytaj, sice som duty jak lopta ale sranda musi byt. btw prave som sa vratil z prace (ak to nahodou nezobrazuje cas, taq je 7:02) a musim vam pvedat, ze seci co mate listky na piatok na hokej, budete mat velmi zmiesane pocity. ta hala zatial nevyzera, ze by sa v nej dal hrat hokej :D, ale ked si to predstavite hotove... proste bomba.

Raleon

No neva...
mame obvod (vid priloha).
ako by sa dali napisat rovnice pre priame pouzitie KZ,  sluckove pridy  (popripade aj uzlove napatia, a rezove napatia)

ja som totiz napsal pre PPKZ toto>
1:    I1 - I5 +I2=0
2:  -I1-I2+I3+I4=0
3:         I5-I4-I6=I07

s1:  -I1R1 +I2R2 = -U1
s2:    -I5R5-I2R2 = -U4
s3:    -R3I3-I6R6 = +U4-U6

a pre SP toto>
IS1 (R1+R2) - IS2 (R2) = -U1
IS2 (R2+R5) - IS1 (R2) = -U4
IS3 (R3+R6) - IS4 (R6) = -U6+U4
IS4= -I07

-s sp vysli uz I6 a I3  (posledne dva su asi spravne) ale z prvych dvoch rovnic SP vysli bludy.
nehovoriac o PPKZ, kde vysli velmi debilne cisla.

Hodnoty su>
R1 az R6=1 Ω, U01=8 V, U04=2 V, U06=6 V, I07=1 A.

a vyst by mali
I1=6 , I2=2, I3=2,5    I4=1,5   I5=4   I6=1,5  I7=1

Pleassse pomozte neviem kde robim chybu. :-[

claymansvk

zdar lidicky, prave idem zo skusky, mam C, pouzil som tu prvu sablonu, funkcna....

dnes daaky chytrak opisal sablonu mozno je to ta ista ale pre istotu:

1T: BCAADC CCBDDAD
2T: ADBDDA ABBACCD
3T: ABBCCA ABCAADB
4T: BACAAD DDABABC
5T: DBACDC BADCCCA

najprv bola len tomcikova a daaky mladas, potom prisiel aj kolar, ten zobral daake papiere od tomcikovej.. kolar a ten mladas maju tu istu sablonu takze tomcikova asi tiez

1981985

Quote from: claymansvk on  22.02.2006, 17:26:02
zdar lidicky, prave idem zo skusky, mam C, pouzil som tu prvu sablonu, funkcna....

najprv bola len tomcikova a daaky mladas, potom prisiel aj kolar, ten zobral daake papiere od tomcikovej.. kolar a ten mladas maju tu istu sablonu takze tomcikova asi tiez
ten maladas sa vola Guzan  :j_wink:

malypali

No ja som sa radsej na sablonky nespoliehal.. myslel som, ze to vsetko vypocitam..  :hah: (bol som naivka) tak potom prislo na vylucovaciu metodu.. niektore veci sa daju logicky vylucit.. hned a ostanu jedna alebo dve moznosti, z ktorych musi tipnut.. resp. ked sa na seba viazu priklady tak porovnavat vysledok jedneho s druhym.. no chce to aj trochu stastia..

hlavne, ze mam...  ;D

angie

Hello Raleon,, si tu_???

Raleon

Quote from: angie on  22.02.2006, 22:15:42
Hello Raleon,, si tu_???

Jojo !!!  mozes poselat aj privat message. aspon viem kedy pises...

claymansvk

Quote from: 1981985 on  22.02.2006, 19:39:15
Quote from: claymansvk on  22.02.2006, 17:26:02

ten maladas sa vola Guzan  :j_wink:

dobre vediet :) on mi to asi aj vravel ale mal taky hlasok ako ked ja mlcim takze nic :)

davhan

noo...drzte palce..zajtra idem na opravu.... :lb: :hammer:

BCAA

drzim drzis drzime      nech to uz vsetci dokopu do vitazneho konca        good luck

glide

aj ja...zajtra alebo uz nikdy (a to myslim vazne :()

m@rko

Juhuuuu, aj ja dnes na cierny termin, beda ak nebudu sesiet sablony .... headshot od tomcikovej  :hammer:
SAKRA to je taky problem tych 7 prikladov vypocitat ?

Raleon

Quote from: m@rko on  23.02.2006, 12:23:43
SAKRA to je taky problem tych 7 prikladov vypocitat ?

Aaaale kdeze...  ked som obvod s harm. zdrojom som pocital 30 min, a my vyslo neco co vobec nesedelo, (asi dajake ciselko som pocital nespravne) , potom ma skoro nervy rozj***li .
potom z toho vypliva ze ani 9., a ani 10. priklad nemohol vyjst.

Chvalabohu, sa dalo pouzit metoda VSKSD  , 55b, mam 2 dni volna.... uff

davhan

maaaam...konecne :dancing: :bannana_guitar: :metal:  ....... :j_grin:

Raleon

nevies teraz asi aky bol pomer uspesnych a neuspesnych?

pablo

máááááááááááááááám toooooo za E  :emot-dance:  :metal:  :dancing:  :bananadance:

nechapem ako
nevysiel mi ani jeden priklad, a tak nastal cas na LOTO  :lol9:
a podarilo sa mi po tipovani alebo rieseni opacnym smerom od ponukanych monosti  :thumbsup:
natipoval som 4 otazky za 5 bodov a tri za 6  :emot-shakehead:

nechapem, asi pojdem podat fakt to loto  :thumbsup:

no a statistika: v skupine kde som bol, tak tam asi z desiatich ludi neurobili 4 tak asi tak a hovorili nieco o tom, ze ked neurobia teraz, tak potom budu nejake terminy v zapoctovom tyzdni v letnom semestri ale to ma uz nezaujima  :ropebanana:

DeeL

tak vsetkym gratulujem co to maju za sebou............... a ostatni? raz sa to URCITE podari  :thumbsup:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

ondatrick

ludia, dnes som tu na stranke prvy krat,, je fajn co tu robite pre inych a ako si pomahate navzajom,, ale jedna vec mi nejde do hlavy,, ako to je s tym vypocitanim cisla testu??,, ja viem ze to bolo tu 2x vysvetlene ale normalne guma som z toho

mrkvy

lol, milacku si sa dostal do archivu... :) To je uz trosku neaktualne... Skus prvy rocnik... ;) Popripade skus zacat novy topic.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ondatrick

Quote from: mrkvy on  11.01.2007, 07:55:20
lol, milacku si sa dostal do archivu... :) To je uz trosku neaktualne... Skus prvy rocnik... ;) Popripade skus zacat novy topic.. ;)

jakz som ja tvoj milacik ??? to mozes hovorit buzikom ne mne ,,, SHIT na teba ... fuuuj

mrkvy

:D :D :D OMFG! Som Ta chcel upozornit, ze uz PRED ROKOM si pisal do archivu a teraz, presne o rok a o den to robis zase.. :D :D :D :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D