• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Programovanie v C

Started by tk050233, 27.03.2006, 03:37:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

zemanko

no tak hosi a holky prosim piste co bolo na programku
bo daake otazocky by sa zisli
diiiiky
Big motorkar

krtek

no ale fakt by ste mohli aspon typy tych uloh za 6 bodov napisat. pre niekoho lahke, pre niekoho tazke. no neviem sa z toho vysomarit  :nervous:
aspon jeden priklad slovne opisat. to je take tazke pre tych, ktor boli na skuske uz? hmm?

WRC03

ja som sa ucil, programovat neviem, ale spravil som:)

tomik01

Tak hlope, bol som no ani PI**, si nepametam, boli asi tak na desat riadkov, a neboli to len prikazy printf tak sa necuduj,ze si to nepamätam,
boli tam asi dva na dajake triedenie
potom mal jeden nieco spolecne so stromami,
potom dalsi s argumentami
no presne zdrojaky si fakt nepamätam

psicho

Quote from: krtek on  07.06.2006, 01:53:46
no ale fakt by ste mohli aspon typy tych uloh za 6 bodov napisat. pre niekoho lahke, pre niekoho tazke. no neviem sa z toho vysomarit  :nervous:
aspon jeden priklad slovne opisat. to je take tazke pre tych, ktor boli na skuske uz? hmm?
len preteba :)
Bol tam jeden priklad na zaciatku boli deklarovane dajake premenne x=1(alebo 0 nepametam); a este nejake nepametam presne no a potom hned za nim bol jeden blok tojest >> { tu sa daco robilo s x } potom sa porovnala hodnota a podla hodnoty sa este daco pripocitalo ,alebo odcitalo a potom sa vypisala hodnota x-ka ,pojinta celeho prikladu je ten blok co sposoby to ze mimo bloku hodnota x-ka bude zasa taka ista ako na zaciatku taze ak sa dobre pametam tak taka ista hodnota sa vypisala ako na zaciatku bola nastavena... tento je analogicky s prikladom co bolo na prednaske s funkciou void vymen(int *a,int *b) respektive void vymen(int a,int b) 
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

psicho

potom jeden priklad bol uplne primitivny tam zase bola dajak premmenna napr int a; a=2 a potom jednoduchy switch(a) a testovala sa hodnota case 1: a+=1 2: a+=2; atd... no a potom zase aka hodnota sa vypise :)) a spravne hadate jeto 4 :) ... potom boli tam este 2 na ktore vobec nepametam alebo bolo tam dajake pole alebo daco take... a potom este bol tam jeden na linked list, bol dany predpoklad ze linked list ma aspon 2 polozky a ze ten code ktore/ktoru polozku vypise... no finta bola tam ze cyklus bol spraveny asi takto : while( sp1->dalsi!=NULL ); treba si vsymnut to >>> ; <<< co sposoby ze cyklus vypise len uplne posledny prvok spojkoveho zoznamu , keby to >>>;<<< nebolo tak by vypisalo vsetky prvky :) thats all foks

tomik01

no aspon dakto si pamata, ja sa idem hambit do kuta  :sneaky2:

tomik01

Quote from: WRC03 on  07.06.2006, 02:22:57
ja som sa ucil, programovat neviem, ale spravil som:)

tha, no, akoby som, ehm ehm
BLAHOZELAM!

zemanko

bola spravna stale len jedna odpoved?
alebo mohli byt aj viacere spravne odpovede?
Big motorkar

tomik01

pri prvych 20 otazkach mohli byt spraven viacere, ale pri poslednych 5 uz len jedna

krtek

velke thx send to PSICHO :thumbsup:

ob3l1x

no ludkovia na skuske je test ? mate niekto spravne odpovede ? :) or aspon z coho a co hlavne sa treba ucit ? ;)

maTo

take daco jak na zapoctoch by malo byt taze veget nestresuj  :emot-dance:

zemanko

dalo sa aspon opisovat bud z tahakov, alebo navzajom medzi sebou?
ako sa sedelo 2 rady obsadene a jeden volny abo ako?
jeden rad obsadeny a jeden volny v ZP1?  :j_shocked:
Big motorkar

ob3l1x

Quote from: maTo on  09.06.2006, 21:36:54
take daco jak na zapoctoch by malo byt taze veget nestresuj  :emot-dance:
njn lenze na zapoctoch sa to robilo na PC :)
cize bude test jo ? a nie je nejaka sablona ako na ele ? ;) proste pekne aby clovek vedel co zaskrtnut ;)

maTo

minuly rok cosi mali take...mi kamos vravel...ale tento tusim sa nepodarilo nic nide "odchytit"...ale sak to nemoze byt take strasne...

ob3l1x

ked daju debilne otazky tak moze ... nato ze v stredu je termin z DM vies kolko ludi sa bude ucit programko kebyze aspon mame nejake odpovede tak by sa dalo opisat

tomik01

sablona sa nedala opisat ani odfotit, totiz po pisomke nas vsetkych vyhnali, testy opravili, a potom nas volali po dvoch do predu asi 4 profaci, + este jeden daval pozor ci niekto nahodou nieco nefoti a tak

malypali

Z coho sa najlepsie ucit na programko? Staci toto co je na ftp???

davhan

v pohode aj zo skript..

krtek

jj, stacia tie veci z ftp plus skriptas ak nemas sajnu o C. ak mas sanju, tak podla man toho sa vela ucit potom netreba :) uvidime ako napisem  :bananawrite:

ob3l1x

odkial mate skripta na Cecko ? nemozte to niekto hodin na FTP ?

davhan

no, nejake materialy sa valaju na ftp.. teda boli tam kedysi....ked som ich odtial tahal..........dasa aj z nich ucit, ale ako krtek vravel, C sa len tak zo skript nenaucis,chce to prax................................kua..neviem preco, teraz  nemam pristup na ftp..nechapem

Shiro

hmm, neviem, ja sa zo skript neucim, radsej si pozriem testove otazky

psicho

najlepsie je si zohnat referencnu prirucku k jazyku C, ta je strucna jasna, ked tu budete vediet 70bodov je istych :)