• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Pisomka z PPI

Started by Mynus, 25.04.2006, 00:38:32

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Mynus

hmm neviete niekto ze co priblizne treba vediet na tuu piiisomku??? hmmm thanks ..

vlado

skripta z ppi :j_cheesy: :j_cheesy:
ale dnes hovorila slecna ze nebudu tie vypocty z prveho cvika ak som dobre rozumel  :ropebanana:
ale ludia co maju zajtra ppi tak by mohli pomoct spoluziakom v nudzi :alc:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

domcak

otazky budu zavisiet od cviciaceho. kazdy si vytvori vlastnu pisomku. no uvidime....pisem dnes o 10.50 dam vediet co bolo :j_huh:

pablo

mali sme popisat koaxialny kabel, prevody sustav, tie kirkhofove mapy, ci ako sa to pise a ceasarove sifrovanie

tomi

ta ja som mal strukturu STP kabla, karnafovu mapu, rozdiel cisel v doplnkovom kode, a dajaky kod s pohyblivou nulou ci ako(o tom som ani sajnu nemal..) a este tu sifru..

krtek

Quote from: tomi on  26.04.2006, 00:04:03
ta ja som mal strukturu STP kabla, karnafovu mapu, rozdiel cisel v doplnkovom kode, a dajaky kod s pohyblivou nulou ci ako(o tom som ani sajnu nemal..) a este tu sifru..
hej caesarovu sifru :) jednu vetu zasifrovat, sa mi zda ze veta znela: "Dynamit vynasiel Alfred Nobel" alebo daco take ;) ja mam s Balazom takze toto som mal aj ja ;)

domcak

ja som mal na ceasarpvu sifru vetu:Asembler je programovaci jazyk. a ostatne veci ako pisu kolegovia nado mnou... :ringsmiley:

vlado

takze test nebol.... :emot-rolleyes:
Neskúšajte na mňa ťahy!

pablo

dve otazky z siestich boli abcd  :emot-shakehead:

psicho

lol ja neviem abecedu ,taze som nevedel ani Cezarovu sifru, ta otazka nebola féeeer !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

vlado

:emot-LMAO:

btw ja som taku pisomku este nezazil.mohli sme pouzivat setko ja som mal dokonca otvoreny zosit z ssai na prevody a skripta od kokosa na monitore :emot-LMAO: a este aj cez kalkulacku sme si to mohli overit. to uz su nenormalne flipy  :bannana_guitar: :bananadance: :buttrock:
Neskúšajte na mňa ťahy!

psicho

lol a mi nic , kde tu je spravodlivost ? :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

tpmatus

Ziadnu tu na tomto svete nehladaj.
Z pisomky:
Orazka: Napiste strukturu STP kabla.
Odpoved: To iste ako UTP, len s tienenim.
Podla mna celkom mile.

krtek

Quote from: psicho on  27.04.2006, 00:30:38
lol ja neviem abecedu ,taze som nevedel ani Cezarovu sifru, ta otazka nebola féeeer !

no my sme mali vypisanu abecedu v riadku, takze u nas by si sa nevyhovoril LOL

maTo

i ja som to posral... :emot-dance: