• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

MA I. RELOADED

Started by tomik01, 18.03.2006, 15:43:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Pax

nikto sa nejak nechvali ako dnes dopadol, ja som radsej isiel do doktora, pisat budem nevim kedy a som saleny z tej MA
moj ZivoTTY =>
Pocitac bez windowsu je ako kakao bez kecupu;)

Get Slackware! -> www.slackware.org

micRo

pocujte.. ako je to s terminami na skusku?? je tam 25.maja predtermin a potom 2.jun dalsi termin.. to akoze viac ich uz nebude??????
I just know one thing, I won't give up!!

tomik01

No co bol uz niekto na skuske???
A ako????

micRo

a ako je to s tymi terminmy!!!!! ludia sak piste.. mne tam stale svieti iba 2.jun nic viac!!!!!  :hammer:

tomik01

Chlope, tak s tymi terminmi je to tak, ze my tam mae 01, 08, 15, 22 ,29
Ty mas dekana, takze asi s tym 2 junom nic nespravis

micRo

tebe tam svieti tolko terminov?????

tomik01

ta sklamem, ale hej

micRo

kurva chlapiiiiiiiiiiiiiiii mam dekansky termin 2.juna.. to zeby som si uz za tu analyzu konecne sadol :D :D :D :D :D

tomik01

tak to fakt nezavidim, ale zrobis urcite(šak ty si Lucker - takže v pohode :guitar:)

micRo

a ty odkial vies ze som lucker :D :D :D

tomik01

:guitar:
ta lebo ta poznam
sak byvam s Maťom
ta co stresujes, v pohode sa vyspis 18 hodin pred piomkov a A-cko
ja idem na B
cize na Buduce

sogi

Kto tam uz bol (u Pribisa) mohol by priblizne hodit co tam bolo :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

micRo

Quote from: tomik01 on  30.05.2006, 04:00:59
ta lebo ta poznam
sak byvam s Maťom
ta co stresujes, v pohode sa vyspis 18 hodin pred piomkov a A-cko
ja idem na B
cize na Buduce

lol hej potom ma napadlo ze si to ty tomas :D :D

stevo6

no tak nazdarte,som bol na skuske 25.5 u Pribisa  a boli taketo priklady:
Teoria:
1.,O limitach,popisat par definicie,a jednu z nich dokazat
2.,Postupnosti-rastuce ,klesajuce,konvexnost,konkavnost,ohranicenost-to vsetko definovat...
3.,Neurcity integral,substitucna metoda a per-partes definovat,a jednu metodu uviest dokaz
4.,Nevlastny integral,integral z neohranicenej funkcie + priklad ku kazdemu
5., Elementarne derivacie + dokaz jednej z nich

Priklady:
1.,lim  (cotg x-1/x),x ide k 0
2., priebeh:´y=x/lnx
3.,na objem jeden priklad
4., integral ,ktory trebalo na parcialne zlomky rozlozit
5.,ln(4x-5)*odmocninna z dakeho zlomku
tam trebalo D(f)   a derivaciu

takze dufam,ze som vam pomohol, i ked to je v podstate vsetkoz teorie...
ja som ju konecne spravil,takze drzim palce aj ostatnym

a k tomu Kudlacovi...na neho nemam ziadne namietky,perfektny cviciaci....no ozaj nie je co dodat

sogi

stevo6 bola len jedna skupina?
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.

stevo6

Quote from: sogi on  31.05.2006, 23:34:47
stevo6 bola len jedna skupina?
Nazdar bola len jedna skupina,nebolo nas tam vela....xystas sa na skusku?teraz dakedy?drzim palce

tomik01

Zadr!
Dik za tie, otazky, ja by som siel skusit, ale mi lipne :)
No nic asi skusim vo stvrtok na buduci tyzden
A GRATULUJEM

sogi

Ti co boli dnes tj. 1-ho by mohli potvrdit resp. vyvratit ze dava tie iste otazky :) Alebo napisat nejake nove temy....Dakujem :)

micRo

ja som mal dnes dekanak!!!!! taky preval citovych emocii som este nemal :D :D :D ako prve som pozrel 47bodov FX .. si myslim kurva zas to budem mat buduci rok.. tak sedim hladam jak debil kde by sa nasli bodiky.. no a ten kokot mi zle poratal body!!!!! 6 bodov mi nezaratal!!!! keby ma nenapadlo preratat body tak by som si to zopakoval na buduci rok.. si to predstavte.. koli MATIKAROVI opakovat MATIKU ze nedobre poratal body.. ale mam v pici uz teraz.. ide sa chlastaaaaaaaaaat  :drink:  :alc:

sogi

a boli tie veci co su tu na webe napisane? alebo bolo nieco ine...resp. mal si s Pribisom?

micRo

ee.. ja som mal dekanak.. mal som z dzurinom.. a mali sme rozvoj do nekonecneho radu a take halusky co som nikdy v zivote nevidel :D :D :D

tomik01

a ze nesi LUCKER :)
mna to este len caka, ale mi uz cvaka  :ropebanana:
CONGRATULATION

sogi

No tak ako chlapci? Dava pribis stale tie iste priklady alebo nie? :) Pripravujem sa na skusku takze neviem co sa ucit kedze som nebol na ani jednej prednaske :)

ondrass

juuj mna by tiez zaujimalo ci Pribis dava stale tie iste otazky....
...prosiiim napisteee..... :j_rolleyes:

tomik01

asi, kazdy co uz spravil na to kasle