• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Laboratórne cvičenia z Fyziky

Started by zoli, 08.03.2006, 22:01:49

« predchdzajce - alie »

psicho

Quote from: milanko on  16.03.2006, 02:49:08
nj su hormadne...a pravda woody...vdaka bohu za ne....lebo robit take Programovacie techniky alebo Objektove prog. nejakou normalnou skuskou ta neprejde nikto asi ...

preco ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

woody

Quote from: psicho on  16.03.2006, 03:01:06
Quote from: milanko on  16.03.2006, 02:49:08
nj su hormadne...a pravda woody...vdaka bohu za ne....lebo robit take Programovacie techniky alebo Objektove prog. nejakou normalnou skuskou ta neprejde nikto asi ...

preco ?

objektove bude pohoda asi ako C .. ale taka SOJ a programovacie techniky to je ine kafe ..... preto lebo SOJ sa robilo 90% cez tahaky ... a ked ti nesadla otazka tak smola .... tak ako mne 2x  :j_cry:

milanko

no presne woody.....SOJ robil asi kazdy na tahak,....ja som mal v kazdom vrecku jeden....aj ked je pravda ze som ich skoro nepouzil lebo teoria mi sadla....ale priklad som nemal na tahaku a nemal som ani paru.....ale dozor mi tak nejak torchen pomohol....nejak ma nakopol...plus kamos co sedel za mnou tiez pomohol :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

inac woody....si pisal niekde inde do fora ze mas Microsoft Visual studio 2005....vedel by si mi ho nejak poskytnut????
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

psicho

aj ja ho mam  :j_wink: ale ms visual studio.Net je lepsi aspon zatial uvidime ako to bude po prvom sp

bart1

caute vsetci, tak zajtra mame labaky, kto mal meranie rychlosti a ma to aj vypracovane, , prosil by som vysledok, ak sa da, dik.
i dont like learning, but i like pleasure and good girls.

Raleon

Pre tych co mali meranie   NB (Norbi bojler zakon ci co)  - volovinka so striekackou (meranie tlaku - objemu vzduchu a poctu molekul)
namerali sme daco, pc vyhodilo nejake grafy, pani tam dala autofit na graf    1/V , vyslo jej z toho a'
nolen autofit nevedela dat pre graf   V  ...  taze neviem ani ja ani vyucujuca (coho mame na cvikach) co sme mali dostat tam ako      a
Kto pozna to zadanie, asi aj vie o com meliem...  vie mi aj pomoct??

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

milanko

no ten labak mi nic nehovori cize s tym ti asi nepomozem ....
(\__/)
(O.o )

WRC03

ja neviem , ale kamos to meral so striekackou. Mna vyhodila z cvika, lebo som meskal, idem si to nahradit utorok na 7:30, kto ma vtedy merania?a budem asi merat rychlost zvuku :)

milanko

neprijemne...by sa mi nechcelo 7:30 rano merat rychlost zvuku
(\__/)
(O.o )

milanko

to v takom case este velmi nepocujem a ani nevidim :D
(\__/)
(O.o )

davhan

ja som este nezacal vypracuvavat  cviko  T8 ...a zajtra to odovzdavam....neche sa nejakemu dobrakovi nahodit tu hodnoty???

Raleon

Quote from: WRC03 on  19.03.2006, 21:38:40
ja neviem , ale kamos to meral so striekackou. Mna vyhodila z cvika, lebo som meskal, idem si to nahradit utorok na 7:30, kto ma vtedy merania?a budem asi merat rychlost zvuku :)
a nevies jemu co vyslo na merani so striekackou na
a  a    a'  ????

krtek

ja som uz mal to meranie so striekackou, cize molekuly plynu. grafy vysli celkom v poho, fitovali sme raz priamkou (f(V)) a raz dajakou inou, sa mi zda izotermou (f(1/V)). hodnoty a a a´ ti vyhodi ten program ked das fitovat. taze sa tym netrapte. nam vyslo nejak okolo tej priemernej hodnoty p*V, ale fakt dost okolo, bo tu relativnu odchylku som mal raz 45% a raz 3%, taze presne to asi nebolo :D
zajtra mam dalsie meranie :(

WRC03

takze ptoom mozno budem mat s tebou lebo idem si to nahradit na 7:30 a budem meriat NM8- cize rychlost zvuku :)

Raleon

Quote from: krtek on  20.03.2006, 22:29:49
hodnoty a a a´ ti vyhodi ten program ked das fitovat. taze sa tym netrapte.

hh no jo..
men vyslo z kompu a' , epsilon 2 nejake 0.41 %  (zeby??)

ale a   ani cviciaca nevedela z kompu dostat von.
chvylku sa s tym trapila, potom to nechala, daco nastavila, a ze ,,vidite ako krasne by to malo vyst, ale neviem ako sa to filtruje...taze neviem   a  " 
potom som pocas spanku som nato prisel ze ako by sa to mohlo z kompu ziskat, ale uz to bolo prilis neskoro...

DeeL

no ta fakt je to tak s tymi cvikami, ja som mal dnes meranie mernej tepelnej kapacity a boli tam potom este aj dalsie body, co trebalo robit nieco s grafmi a tak, ale sme sa nezavysle pytali dvoch ucitelov, co tam boli s nami a ani jeden s tym nevedel poriadne pohnut, ze o co tam vlastne ide, alebo co to od nas sa chce, cize sme sa dohodli, ze to netreba :dancing:

Raleon... to teda vazne dobry pocit, ked pocas spanku na nieco prides... rad som to tiez robil, ale teraz akosi stale ked lahnem tak spim hned, ze ani neviem co sa stalo a na rozmyslanie na posteli akosi nemam vela casu, ale to bude asi mojim blbym managementom casu

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

no dakedy sa mi to tiez casto stavalo       no potom som dajako prepol     a teraz lahnem a spim

WRC03

hh, take veci tu riesite:)
ja som dnes meral rychlost zvuku, a ucitelka ani poriadne nevedela ako sa to ma robit, ale zriesili sme to a aj nam vysli celkom pekne vysledki v ramci skutocnej rychlosti zvuku, neni to tazke, len oni v tom maju bordel jak rit. :c_afro:

davhan

Quote from: BCAA on  22.03.2006, 03:52:06
no dakedy sa mi to tiez casto stavalo       no potom som dajako prepol     a teraz lahnem a spim

no..ja som na tom dost podobne......vecer o desiatej som uz mrtvy....

DeeL

Quote from: davhan on  23.03.2006, 02:58:27
Quote from: BCAA on  22.03.2006, 03:52:06

no..ja som na tom dost podobne......vecer o desiatej som uz mrtvy....
Ale neviem ci ste ma pochopili, ja som to nemyslel tak... ja tiez teraz lahnem a spim....... no myslel som to tak, ze sa mi viac pacilo ked som lahol a este rozmyslal, lebo vtedy najlepsie napady prichadzaju na rozum

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Raleon

Quote from: DeeL on  23.03.2006, 03:59:07
Ale neviem ci ste ma pochopili, ja som to nemyslel tak... ja tiez teraz lahnem a spim....... no myslel som to tak, ze sa mi viac pacilo ked som lahol a este rozmyslal, lebo vtedy najlepsie napady prichadzaju na rozum
to je fakt.
mam to overene. Napr. sa ucis cez den, a vecer sa lahnes, a trosku sa to snazis pochopit,  co islo, ako to bolo, druhy den ani nevies ako ale vsetko skoro vies.. niektore veci este doplnis a si genius...
No, niekedy to funguje...

WRC03

jj presne je to tak, a odkedy chodim na FEI na vsetko pozeram inym sposobom, snazim sa pochopit ako co funguje, podla akych zakonov fyzickych a take hluposti:)

vlado

jajaj ta to uz nedobre s vami  :lol9:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

psicho