• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tomik01

ja som to znal, len som scel, zeby si se priznal, ale aj tak esci si zabudnul na tabakove vyrobky, a ked tak rozmyslam aj mäsove, bo ne len z chleba je clovek zivy

maTo

si me prekuknul...s tyma caharetlami mas prafdu...  :smokin:

janco4

Do prdele zas Fx, co ona tam moze xciet? Ja uz som sa vytesoval, ze ako dobre som napisal, a toto.

vlado

Quote from: MKI on  30.06.2006, 16:30:24
tak ja nechapem prvy termin clovek nenapise nic len take hluposti a ma 6 bodov za skusku na opravny som sa naucil zapisal tri strany a 12 bodov tak kde je chyba  :j_huh:
no tam kde vzdy- medzi lavicou a stolickou  :j_grin:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

Shiro

Jeeeeeeeeeee, mam to - 51 len tak ma lizlo :emot-dance:, ale mam pokoj, vsetky skusky porobene  :bannana_guitar: :ropebanana:. konecne mozem zacat rozmyslat, ako si uzijem prazdniny.......  :bananadance: :bananadance: :bananadance:

SeraPhine

boha FX 43 bodov.... kurna

mno nic ujo dekan to isti.. :ahaha:
The problem has been eaten 

slavcek

juuuuuu, mam ju hehehe a s prehladom 58 b  :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: a teraz konecne prazdniny  :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :alc: :beer1: :alc: :drink:
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

Shiro

Quote from: slavcek on  30.06.2006, 19:45:06
juuuuuu, mam ju hehehe a s prehladom 58 b  :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: a teraz konecne prazdniny  :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :alc: :beer1: :alc: :drink:

Suhlasim, prazdniny  :drink: :drink: :drink: :bannana_guitar: :bannana_guitar: :bannana_guitar:

ob3l1x

sakra 39 bodov :( no co uz pravdepodobne dekansky :(

maTo

ono to i kusa zajimave je...taka teoria relativity...ale ucit sa mi to tiez nexelo...

ElMino

Nema alebo nepamata niekto otazky co boli na opravaku?
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

ElMino

btw uz sa da nahlasit na dekansky termin.

copt

Chcem sa spytať. To keď som napísal na menej bodov ako prvýkrát tak mi počet bodov nezapíše na IS? Lebo mam tam stále ten istý ako minule. Poraďte niekto.

tarny

na opravaku som dostal .. skupinu A ...(paralelka B)  .... takzee.. tie iste skupiny davaju ...

tarny

4.7  dekanak.... moree... jak teraz nenapisem normalne.. .taa zahlusim dakoho ... to vsetke paralelky spolu maju dekanak???

ElMino

Quote from: tarny on  01.07.2006, 21:40:00
na opravaku som dostal .. skupinu A ...(paralelka B)  .... takzee.. tie iste skupiny davaju ...

no tak to mate vy v praralelke B dobre. Ne ako my v A praralelke

ElMino

Quote from: tarny on  01.07.2006, 21:44:29
4.7  dekanak.... moree... jak teraz nenapisem normalne.. .taa zahlusim dakoho ... to vsetke paralelky spolu maju dekanak???

Nemaju vsetky praralelky spolu. A praralelka ma 6.7

tarny

V daka Bohu ...  ked som videl otazky z D a A paralelky.. tak ma boleli oci srdce zadok nohy.. sicko ... dufam ze nevyfasujem .. skupinu taku blbu kden ebudem vediet nic.... D  mam v malicku ... aj C by som vedel skupinu .... .... je tu niekto kto bude mi asistovat pri  skuske?? ... 4,7 ?  :ahaha: :hug:

tomik01

myslis osobneho asistenta, a kolik platis? :j_laugh:

Pax

ja som tiez 4.7, a dajaky mudri z toho nesom :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :462: :462: :462:
moj ZivoTTY =>
Pocitac bez windowsu je ako kakao bez kecupu;)

Get Slackware! -> www.slackware.org

davhan

sak ani ja...ale tiskam do hlavy...

Ing. nemtom

cize kedy treba zapisat zamku? utorok, 1100?
brix will be shat

faster

Quote from: nemtom on  03.07.2006, 15:34:32
cize kedy treba zapisat zamku? utorok, 1100?

hej, utorok, ale kde? kde ona sedi? a kde to je? :)
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

maTo

to az o 11:00??? ne o desiatej? sice i tak idzem na dekan z matiky ale by som stihal shit...hej a de to sedi???

davhan

kua tak sa mi tu fyziku nechce ucit....by som sa na to najradsej.....aale..... ..posledna skuska a mam vsetko...  :bannana_guitar:............ale predstava jedneho, alebo dvoch orosenych..zlatistych  pohoarov v tomto teple ma vyhana von z domu  :(