• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchdzajce - alie »

ElMino

Uz su vysledky na IS Studentovi.
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

Ing. nemtom

jj, popici, dokopy mam zo skusky  :hah:3 body:D, rulez
brix will be shat

petrushka

ja mam E 53b !!! som netaka happy nic lepsie som ani ocakavat nemohla. konecne su tu 100% prazdniny  :ropebanana:  :dancing:  :metal:  :bannana_guitar:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

Raleon

ach..  petrushka... zavidim ti...

ja som sotal 20 bodov zo skusiek.. do 3.14-ci. keby som vedel tu termo dynamitu , by som mohol ist von sa opalovat  :-\

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

petrushka

ja som vedela dobre prve 4 kapitoly, potom z kmitov a vln som len vedela cisto len napisat zakladne rovnice pre ne, z teorie relativity som vedela tak akurat tie 2 postulaty a potom este stavovu rovnicu plynov :)) a to bolo vsetko, nevypocitala som ani 1 priklad a mala som stastie ze spoluziak (diky vlado :) ) mi tesne predtym povedal 1. termodynamicky zakon :)) mozno prave to ma zachranilo :)))
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

faster

zeby to parom trafil.. keby ze 53 tak nevadi.. ale nie, ja:
Známka: FX
Body spolu: 35

cize 15 bodov mam zo skusky :) cool.. sopa.. uz som chcel tie sproste prazdniny a namiesto toho mam sprostu fyziku
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

wwwsusi

ja mam 47 bodov...co myslite,da sa ist za Zimanom nech mi da nejaku otazku alebo take nieco?

maTo

kuwa ja mam 40 :( tesne no...

djherki

Tha ja mam D a som docital len po relativitu.Chcel by som doplnit Raleon-ov prispevok o otazkach (Skupina A ):

4,Vyjadrite sily, kt. posobia na hmotny bod, kt. vykonava tlmeny kmit. pohyb. Zapíšte vychylku tohto kmit. bodu v casovom okamihu t a popiste veliciny
6, Ek castice plynu a vnut. energiu 1 molu plynu 2 atomoveho plynu
7,Napiste 1. Termodyn. zakon, pracu plynu pri izobarickom deji ak sa zmoni V1 na V2.
8,Tiazove zrychlenie na povrchu Zeme, vo vyske h ak polomer a hmotnost zeme su dane.
Z mojej strany vsetko a ti co nespravili vela stastia na opravaku
:c_afro:
It isn´t important who u are, but what people think about u.

krtek

ludia , konecne prazdniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E 51
krasa, v sobotu mam 20, to bude  :bananadance: :dancing: :drink: :beer1: :alc: :smokin: a na druhy den znova  :ropebanana: .......................... taky cyklus!!!! a v septembri ma uvidite takto:  :462: alebo :ahaha:

Baki

No ked vidim co jedna fyzika 1 tu s vami robi, tak vy sa na SOJ a PT v druhaku asi zoserete
Proud member of 3. rocnik FEI PI

Raleon

Quote from: Baki on  22.06.2006, 23:18:22
No ked vidim co jedna fyzika 1 tu s vami robi, tak vy sa na SOJ a PT v druhaku asi zoserete

su veci, ktore ma zaujimaju...
a veci co vobec

to je rozdiel....

WRC03

s tym kocurom to je tak, ze spravna odpoved je ze to bude rotovat, lebo kocur stale padne na nohy, a chlieb tiez s natretou stranou:)
no nic, skuska nevysla, este dobre ze som nechodil na prednasky, a nevedel ze sa nepreberala teoria relativity, a ja som sa to ucil ako puk, ako nieco hlavne, a vlny, plyni a termo a gravitaciu som sa velmi neucil, ta fasa ze mam 43 bodov, a takze este 2 skusky, taze sa tiez tesim ze vonku slnko pecie, a ja budem sa ucit, ale co kokot, pojdem von, a ucit sa budem potom  :c_afro:

tarny

Kuaa deti...... ale bazmek take otazky mi tu davate co ani jedna nebola v paralelke B..... jaka ste paralelka.. aky odbor.... cece

DeeL

pokial sa nemylim tak toto ti tu nahadzali otazky z paralelky z A od "milovanej" Hlavacovej... vy to mate s Orendacom o niecom inom trocha ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

davhan

s Olcakom        btw...mame to len po vlnenie.........termodynamiku...atd... uz nie  :j_tongue:

ElMino

Quote from: davhan on  23.06.2006, 12:10:06
s Olcakom        btw...mame to len po vlnenie.........termodynamiku...atd... uz nie  :j_tongue:
No to je ake nefer! My mame 10 kapitol a vy len 5.  A take TEE sme mali rovnake ako Vas odbor. :(
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

Raleon

Quote from: davhan on  23.06.2006, 12:10:06

COZEEEEE????

kurnaaa
do 3.14-ci !!!

Je to mozne??? to ma riadne nasralo  :j_angry:

SeraPhine

cize ako to uz su vysledky na IS??
zaujimave ze u mna: zapich+skuska = zapich  :huh2: - hmm zeby krasnych 0 bodov zo skusky?? :metal:
mno nic idem sa ja do teho kus pozriet aby som tam zase nesedel na skuske jak chujo - btw. aj Einstein mal stvorky z fyzy a kam to az dotiahol...  :dancing:
The problem has been eaten 

Raleon

Quote from: SeraPhine on  23.06.2006, 16:30:48
zaujimave ze u mna: zapich+skuska = zapich  :huh2: - hmm zeby krasnych 0 bodov zo skusky??

jj..  sa to nazyva  zakon zachovania zapoctu...

inac co s Einsteinom? podla mna moze mat niekto logicke myslenie, bude chapat ako funguje svet, ale ked mas skusajuceho/skusajucu  ktory/a je predsveceny/a ze on/a vie vsetko najlepsie, tak mozes mat velmi dobre a silne napady, ktore naozaj funguju, ale on/a to neuzna, pretoze to nepozna a nechce poznat...

Ing. nemtom

presne tak, 100% suhlasim, fuck ludi ktory si myslia ze vedia vsetko najlepsie
brix will be shat

psicho

lol nemusite tolko namna nadavat :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Baki

Ako hlavacova je v porovnani s hudakom, ktory vas caka v druhaku na SOJ a PT je len slaby odvar.

Tam este len uvidite toho najmudrejsieho z mudrych, galktickeho imperatora, ktory si kazde rano na ranajky dava vsetku mudrost sveta

sogi

Quote from: Baki on  23.06.2006, 18:28:56
Ako hlavacova je v porovnani s hudakom, ktory vas caka v druhaku na SOJ a PT je len slaby odvar.

Tam este len uvidite toho najmudrejsieho z mudrych, galktickeho imperatora, ktory si kazde rano na ranajky dava vsetku mudrost sveta

Baki bud taky dobry a bud ticho...ak nechces prispievat do tohto threadu tak neprispievaj...tvoje citove vylevy na hudaka a spol. nas vobec nezaujimaju a ako vidis tak ti na ne ani nikto nedpoveda...
to ze ty si uzasny my uz davno vieme a nemusis nas o tom stale presviedcat a honit si tu cicinu so svojim "bu bu bu" :)

Prajem pekny den
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

Baki

Hehe som potom zvedavy na vase citove vylevy ked jedna Hlavacova vas tu takto rozhadzuje, co urobite u Hudaka  :j_grin: :j_grin: :j_grin: :j_grin: