• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchdzajce - alie »

krtek

Quote from: psicho on  19.06.2006, 16:35:10
btw: zajtra prajem vseckym vela stastia a spravte to vseci na prví krát aby Hlavacova stoho dostala dajake nervi abo co ,aby si nemyslela ze onaje king 
:D kebyze vsetci by mali spravit tak hlavacova zoberie pisomky a opravi este raz a neprejde nikto  :whacko:
ale aj tak, ludia zajtr GL!!!!!!!
jeden za vsetkych a vsetci proti hlavacovej!!!  :hammer:

Baki

fyziku 1 som opakoval a v musim povedat ze v zime v druhaku sme mali velmi pohodoveho typka, ten aj 5 bodov pridaval ked trebalo  :j_grin:
Proud member of 3. rocnik FEI PI

MKI

a kery tahak planujete pozuit ? bo jak nane kukam ta dost welke su hmmm
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

petrushka

ja som z tej fyziky uz fakt v <>. bud budem mat luck jak svina, alebo lignem banan  :bananadance: keby boli otazky dopredu, to by bolo sveta zit...  :j_rolleyes:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

joker

ja sa tu Fyziku zacinam teraz ucit..... ta som zvedavy , kam dojdem a kolko z toho "pochopim" :j_rolleyes:

krtek

ludia este ma take napadlo ci treba dajaku hlavicku??? nemyslim moju  :emot-shakehead: ale ci je nejaka predtlac na skusku?
ked je tak hodte link nech si vytlacim! thx

DeeL

Quote from: krtek on  19.06.2006, 19:11:30
ludia este ma take napadlo ci treba dajaku hlavicku??? nemyslim moju  :emot-shakehead: ale ci je nejaka predtlac na skusku?
ked je tak hodte link nech si vytlacim! thx
mam pocit, ze netreba ziadnu hlavicku  :emot-shakehead:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

krtek

okej, ked netreba tak netreba  :thumbsup: aspon usetrime a budemem mat na  :drink:
ale berte si aspon 20 papierov abo dvojharkov aspo 10 aby ste mali kde pisat!!! (ak ste sa ucili ovsem  :huh2:)

enty

pouzijem len smajlov na moj terajsi stav:  :j_angry:  :j_cry:  :j_huh:  :j_lipsrsealed:  :hammer:  :sneaky2:  :whacko:  :huh2:  :nervous:  :462:  :ahaha:

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

krtek

ja uz normalne nevnimam nic okolo seba, len vsade vidim vzorce, derivacie, integraly  :03:
ludia a vyhodnotenie po skuske sa kedy robi? hm? neviete priblizne odhady? ci v tej den abo az na dalsi? bo ked na dalsi tak vecer  :drink: :ringsmiley: :smokin:

psicho

Quote from: krtek on  19.06.2006, 20:47:55
ja uz normalne nevnimam nic okolo seba, len vsade vidim vzorce, derivacie, integraly 

hm zeby nova droga? :) zacnem importovat/exportovat do zabavnych klubov ,ludia budu mat fajne halucinacie a je budem velmi velmi bohaty :) :) :)

btw: POZOR! uz mam nato Copyright
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

krtek

LOL ze copyright!!! ten uz ma davno hlavacova!!! staci sa kuknut na nu a vidite ze nie je v poriadku. uz velmi dlho uziva tuto drogu! mala by prestat a ist na odvykaciu kuru  :metal: mozno zacat s niecom inym  :smokin:

Raleon

co bola ta kokocina co furt citala na konci prednasky?
napisem jej nejaky urivok, mozno mi da hned na to A..   :D

Ing. nemtom

dobry napad, no ja sa idem ucit bo som sa este nic neucil, dufam ze par definicii mi ostane v hlave, a nezabudnite, pamatajte si otazky zo zajtra a potom si ich tu povieme, aby som na opravnej uspel;), rip :buttrock:
brix will be shat

slavcek

kto ide z fyziky na A?  :D
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

petrushka

pche, ja ked budem mat E 51, tak budem rada a kde to este A  :j_shocked:  :j_laugh:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

vlado

mna aj keby porazit malo tak tych 21 naskrabem
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

slavcek

hmmm, ta dakomu fajne ked mal plny zapich....
"We must become the change we want to see in the world".
-- Mohandas Gandhi

Shiro

Hmm, to je, dakto ma len 22 bodov a musi naskrabat 29 dalsich, co je pri Tete vraj umenie  :j_cry:

Raleon

a co ja mam hovorit s fascinujucim 17 bodovym zapoctom?

SeraPhine

kukam ako kukam, mno ale nejake pozitivne vyhliadky na zajtrajsiu popravu nevidim  :nervous: masakeeeeer

btw. neviete co ma rada tetushka hlavacova???  :smirk:
The problem has been eaten 

maca

dakto 17 dakto 16   ucim sa to jak taka nana blba a nic     uz si nepamatam co som citala pred dvoma minutami som mimo    :hammer:
:03:
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

janco4

a ja s mininom, so 16.      35 to je vela, aj keby sa opisovat dalo.  :emot-LMAO:

SeraPhine

tak konecne som vyhrabal skripta z fyzy  :j_rolleyes:

inak pekne designovana prirucka (..ma len naprdilo ze ziadny predhovor abo daco take tam neni na zaciatku...)... z tej by sa ucilo, aaaaah  :j_undecided:

thaaa ja som mal 19 bodof ale na tych 32 sa velmi ani necitim   :ahaha:
The problem has been eaten