• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

psicho

lol treba byt gangxsta treba prist k Hlavacovej a povedat jej fakty :) ked nepochopy ,treba pouzit donucovacie prostriedky ,lol
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

maTo

presne...budzeme jej vykrucac bradafky :D

Raleon

ta ked mi neda skusku, tha ju pretranzformujem do neinercialnej sustavy...

...a predlzim jej cas...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

mne by si mohol den pred skuskou prelzit cas aspon na 3 dni...bo isto se to doftedy nebudem ucit...

tomik01

chlope jak ce poznam ani potom :dancing: :alc:

Raleon

Quote from: maTo on  17.06.2006, 17:43:05
mne by si mohol den pred skuskou prelzit cas aspon na 3 dni...bo isto se to doftedy nebudem ucit...

vzdit to jednoduche:
nasadni do ohno-cerveneho auta, skoda 105,
dupaj na plyn, (1) jednotka, (2) dvojka,(3) trojka,(4) stvorka,(R) Rally,
ked sa uz tvoja rychlost bude blizit k svetelnej rychlosti, ta sa zacni ucit.

Kvoli casovej dilatacie, si zistis, ze pokym sa to naucis, teta Hlavacova uz bude o 20 rokov starsia, ci uz aj zomrie :)
(ci.. ktomu netreba ani cas predlzit, vsak?  ;D )

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

tomik01

a to po jakej trati, ci staci kruzic kolo baraku alebo staci privrec na luke travu do dzveroch a se tocic do kola?

Ing. nemtom

co mi odporucate? mal by som sa uz zacat ucit?
brix will be shat

joker

Treba dat Hlavacovej ponuku, ktora sa neodmieta  :j_grin:

tomik01

neuc sa sprav kopu tahakov dobre si sadni maj stastie a opis!

enty

jebne ma,vonku teplo,more deti tu kricia na dvore,sa hraju s futbalkou,ja sedim na terase,velky slnecnik,a pozeram do toho,ci boha,ale ta to su shity,neviem ako vy,ale vyzerat to dost biedne,skusime podla filmu ze kdo huli ten umi? :smokin: joj,dajte mi dakto navod na pouzitie tej brozurky,pls pls bo skoncim asi takto :462: ,idem asi zahrat radsej futbal,ale ta treba sa ucit  :ahaha:

maTo

kludne mozes is...ja tu nad tym lezim ale ani neznam jak citam citam...ale co citam...neznam... :) to nic z teho teraz nebude...treba fakt dajake smart papiriky narobit a skusit...inak nist...

krtek

no ludia, neda sa to naucit podla mna. su tam taku <>viny ze to az boli  :hammer: ani kladivom tonejde do hlavy, som skusal uz aj lievik ze sestra mi pomoze naliat do gebule, ale aj tak nic  :nervous:
ten kto toto chape tak asi nie je v poriadku  :whacko:
moj ciel bude v utorok napisat aspon priklady bo odvodzovanie vzorcov, na to podla mna nema nikto okrem tety hlavacovej  :462:
idem si to aspon docitat ale ta neverim ze aspon dvom za sebou iducim vetam pochopim  :buttrock:

enty

nic robim bomby  :hammer:

tomik01

a jake casovane alebo na spinac?

krtek

ta na spinac, ne? ked bude pri nom hlavacova, tak odpali to a svojim obetovanim nam pomoze. suicide :buttrock:

tomik01

jaj sebaobeta, ludia dajte mu daky metal za statocnost,
kopu chlastu
a zensku
nech sa rozluci so zivotom
a nech pomoze biednym spolubojovnikom

Ing. nemtom

!!!::bombs::_::rulez::!!!
brix will be shat

micRo

ludia ta ste ma bars nepomohli.. prave som si prezrel cely topic a ziadne otazky ohladom predterminu s hlavacovou.. skoda
I just know one thing, I won't give up!!

ob3l1x

odkial mate otazky co budu ? teda podla coho robite bomby ? pls hodte sem :)

enty

Quote from: ob3l1x on  18.06.2006, 02:06:08
ach jaj Marosko moj zlaty,daj si radsej jednu  :pimp: ale ne,ta ja viem,spravim bomby z toho,co tipujem ze bude chciet, :D ,mozno zase ideme robit na tahaku das 4ia :) ako na PPI,dufam ze dakomu pomohol,sice dali sme ho tam vecer,more ale ta sicko s tamad som mal  :buttrock: nic uz som na termodynamike,som preskocil tie kapitoly pred tym,bo to take nezazivne  :j_grin:

ob3l1x

Quote from: enty on  18.06.2006, 03:05:54
Quote from: ob3l1x on  18.06.2006, 02:06:08
ach jaj Marosko moj zlaty,daj si radsej jednu  :pimp: ale ne,ta ja viem,spravim bomby z toho,co tipujem ze bude chciet, :D ,mozno zase ideme robit na tahaku das 4ia :) ako na PPI,dufam ze dakomu pomohol,sice dali sme ho tam vecer,more ale ta sicko s tamad som mal  :buttrock: nic uz som na termodynamike,som preskocil tie kapitoly pred tym,bo to take nezazivne  :j_grin:
no ja som tahak na ppi nepouzil nejak nevyslo :D ale inac dik za neho ;)
inac norbi ked budes mat hotove na fyziku nezabudni na mna thx ;)

maTo

srat na to...v utorok to nezrobim i keby jak bulo...aspon kukneme co to teta hlavacovie vlastne zhruba od nas xe...a skusime na buduce...a potym mozno zas...

milanko

hlavne uvidis ako krasne vie teta hlavacovie opravit teoriu...brilantne....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

maTo

tha len zeby mala co opravovat...