• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchdzajce - alie »

joker

. ja by som povedal, ze je to skor o stasti, ze aku naladu bude mat profak, co ti papier opravuje,,,,, ono Hlavacova vraj vsetko vo veselej a usmevacej nalade rovno skrta.... :j_rolleyes:... no tak to neviem.. .zajtra sa do toho pozriem.... na to mi asi nebude stacit 15 hodin pred skuskou sa zacat ucit.... len ty, co sme mali u hlavacovej - mam skripta... len co bolo posledne, co prednasala??

davhan

Quote from: joker on  16.06.2006, 05:57:45
. ja by som povedal, ze je to skor o stasti, ze aku naladu bude mat profak, co ti papier opravuje,,,,, ono Hlavacova vraj vsetko vo veselej a usmevacej nalade rovno skrta.... :j_rolleyes:... no tak to neviem.. .zajtra sa do toho pozriem.... na to mi asi nebude stacit 15 hodin pred skuskou sa zacat ucit.... len ty, co sme mali u hlavacovej - mam skripta... len co bolo posledne, co prednasala??
no..este mame kopu casu na prihlasenie......ale...co ked nas odtial vydrbe ?

DeeL

no jooo... ja stale vravim, ze som mal obrovske stastie ked som v poslednom rocniku na strednej dostal taku tiez mierne sibnutu fyzikarku, ale som si na to zvykol ... ona tiez sa stale na kazdeho usmievala a aj ked ti vravela ze mas 5 tak s usmevom na tvari... cize ono to bude asi nejaka choroba co dostanes popri studiu fyziky za ucitela  :lol9:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

to je presne tak ako Guzan, doniesol nam opravne z elektra, len jeden ziskal zapocet, a jak nam ich daval pod fuzami sa usmieval, som ho chcel zmlatit ale nedalo sa:D
brix will be shat

maTo

jak sa nedalo...co isol v papamobile? :D

tomik01

no ked spravil jeden, tak ty zvysny ho mohli tak zbyt, ze by si napamatal co sa stalo, ta by ste mu povedali, ze spadol zo schodou,  6 krat

maTo

kristova noho...akurat sedim nad tou fyzou ale ta...znam akurat zapisac polohovy vektor...abo ani ne?...  :baaa:

tomik01

hej a to co? ja som mal kliku akurat na fyzike odftedy som nic nezrobil, taze som asi debil, abo ne?

maTo

ee...bo glupi maju scesce...to by si uz sunky valal...inak co je pravdy na tom ze hlavacova dava len prvych 7 kapitol?????

psicho

nic, ona dava aj 14 kapitolu :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

maTo

yeeeeeees to som xel cut :)

krtek

LOL, pekne, ja som na 13. strane a k tej 14tej kapitole ani neviem ci sa dostanem,a le planujem dnes oddych a vikend chcem cely nad tym presediet (nevravim ze ucit  :c_afro:). takze a v nedelu a pondelok mozno sa pustim do prikladov.
ludia GL pri tej skuske! :smokin:

Raleon

14 kapitola????
vsak v knihe su len 10. (ci to bolo len ,,akoze''?)

druha vec..  z tych 10 kapitol vsetky budu?

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

maTo

hej z tych 10 kapitol budu vseckych 13 :D

Raleon

maTo

uz som otoril i skripta medzitym tam je fakt lem 10 kapitol...tha sa uvidi..sak dalej i tak nezajdem aj keby ich tam bolo 50 taze tak...

davhan

tak olcak nam na poslednej prednaske povedal, ze si este mame dobrat termodynamiku...ale z toho nakoniec nebola ani jedna otazka..tusim , ze len niekto mal nejaky taky priklad...neviemn..mari sa mi.......cize podla mna staci po vlny

psicho

stym 14 som len srandoval :)

maTo

podla mna i 5 je dos :))

Raleon

:03:
AAAARRRRGHHHH nedokazem sa to naucit

Ing. nemtom

no hej, a ja som este ani nezacal, skonci to zle :hammer:, lepsie by bolo zmiznut :ringsmiley:
brix will be shat

psicho

tomik01

Slnko stoj, neber mi ju, chcem byt s nou, s mojou laskou fyzikou.......

milanko

....kyym sa tato noc neskonciiiiii......
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

tomik01

nelutostny angel sipom mi dava FX