• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Ing. nemtom

OOOOOOMMMMMMMMMFFFFFFGGGGGGGGGG, prave som kukol do fyziky, to ako sa da spravit ta skuska? ved to jake blbosti, a ja som si myslel ze elektro je najvacsia blbost, OMG, konec, dufam ze do utorka daco natrepem do hlavy, ci koky
brix will be shat

psicho

sice tento rok mam pokoj od fyz ale citim že buduci rok bude znamenat konec mojej kariery na TUKE Fei
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Shiro

ja som strasne zvedavy na tu skusku z fyziky v utorok  :j_grin:

SeraPhine

takze ake su moznosti na uspesne zlozenie pisomnej skusky z pre(d)metu Fyzika 1:  :ahaha:

1) obdrzat presne znenie otazok a prikladov (prip. spravne odpovede::)) ................. sanca: >=95%   :j_cool:       

2) porobit si na to tahaky a mat stastie pri kopceni .............................................. sanca: >=75%  :metal:

3) naucit sa to ....................................................................................................... sanca: 10-50% podla poveternostnych podmienok

4) byt silny veriaci a pravidelne chodit do kostola na spovede a omse.................. sanca: to vie len ON  :c_angel:

5) JA ...................................................................................................................... sanca: rovna dvojnasobnemu zasahu bleskom  :ohmigod:
The problem has been eaten 

Pax

tak ja som nespravil teraz v stredu pri olcakovi, ale kopa inych uz ma pokoj, tak 4.7 last chance

je tu niekto kto v stredu nespravil??
moj ZivoTTY =>
Pocitac bez windowsu je ako kakao bez kecupu;)

Get Slackware! -> www.slackware.org

davhan

hej..ja som vcera neurobil.....kua uz len na dekana mozem...pixi

milanko

da sa zmaknut ta fyzika... a da sa aj opisovat... ked sa da opisovat pri Binasovi na OP alebo PT tak sa da opisat vsade.. len musite to vediet...ale da sa fyz aj naucit....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

davhan

opisovat sa da....len som kojotiny opisal....som pisal namiesto vety o kinetickej energii   cele odvodenie pre Ek......  :emot-rolleyes:

maTo

tha ja idem na FYZ v utorok...estek som to ani nevidel...mam s hlavacovu .. taze super no...

davhan

ako je to s dekanskym terminom ??....co treba robit ?

Baki

Fyz2 ci fyz1 su len slaby odvar v porovnani s  Programovacimi Technikami v druhom rocniku, to sa este len naplacete....
Proud member of 3. rocnik FEI PI

maTo

hej presne...bo mne ho na DM treba...

milanko

Quote from: Baki on  16.06.2006, 01:04:03
Fyz2 ci fyz1 su len slaby odvar v porovnani s  Programovacimi Technikami v druhom rocniku, to sa este len naplacete....

nj... tak to je sväta pravda... amen
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

psicho

neverim ze programovacie techniky je tazsia ako fyz

maTo

kazdemu ide daco ine...mne telesna  :emot-dance:

Baki

dneska som bol s jednym tretiakom co sa ucil na skusku Elektroakustiku

viete si predstavit FYZ2 a ELE2 v jednom? tak ked mi to dneska ukazal, skoro ma vyvratilo Schemy z ELE2 kde pocitas s fyzikalnymi velicinami

:whacko: :whacko:

maTo

ja som alergicky na secko co zacina na ELE...

enty

kto este nekukol do fyzy?ja zajtra zacinam:Daj ked neviem co sa mam ucit,ta asi sicko,sak to brozurka jak caja mi hovori :smokin:

davhan

problem je v tom, ze som sa to ucil ako trotl...a na druhy krat som neurobil..nechapem........a kukal som do toho viac nez dost..kua a aj na prednasky som chodil

maTo

Quote from: enty on  16.06.2006, 01:28:49
kto este nekukol do fyzy?ja zajtra zacinam:Daj ked neviem co sa mam ucit,ta asi sicko,sak to brozurka jak caja mi hovori :smokin:

ja tiez zajtra zacinam a zajtra zas pozajtra a...skusim zajtra no...ale tha nic si neslubujem bo je to strasne chytlave...

Baki

Quote from: davhan on  16.06.2006, 01:41:29
problem je v tom, ze som sa to ucil ako trotl...a na druhy krat som neurobil..nechapem........a kukal som do toho viac nez dost..kua a aj na prednasky som chodil

system na tejto skole nie je o tom kolko vies, kolko si sa ucil, ci kolko si chodil na prednasky

ide iba o to ake mas v danej chvili na skuske stastie, nic viac, nic menej

psicho

lol ta to jaky system ,lol

Baki

taky jak cela skola

Raleon

jj.. stastie je to , co rozhoduje.....
stastie ze akeho cviciaceho dostanes, jake priklady dostanes, atd...

inac tiey len zajtra otvaram knihu oficialne....

a svata veta:

maly ko*ot ti skracuje pozitok zo sexu,
velky ko*kot ti predlzuje skuskove.....   

(nejak tak)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Pax

2davhan:

neviem ako ty, ale mne sa uz tam objavil dalsi termin 4.7, a napisane pritom je ze 1. opravny, tak nevim ako to mysleli s tym dekankym, asi tak ako so Schreterom v prvom semestri, na 2hom opravnom slabo sme popisali, tak sa nas pytal ci sme boli na druho opravnom vobec, jasne ze NE ;) takze o tyzden tusim znova na 2hy opravny, si myslim ze aj to je rovnaky sposob, len olcak neni taky flipos ako Schreter..
moj ZivoTTY =>
Pocitac bez windowsu je ako kakao bez kecupu;)

Get Slackware! -> www.slackware.org