• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

fyzika1

Started by snoopy, 25.05.2006, 18:52:11

« predchdzajce - alie »

snoopy

pise tu niekto v pondelok fyziku.  :-\ :-\

davhan

micRo

kto bol na predtermine dnes????? PISTE!!!!!!!!
I just know one thing, I won't give up!!

psicho

ja som bol pondelok na opravnej, som mal 2 priklady vyriesene 1 som mal zly vysledok a 1 som mal uplne zle :) a najlepsie na celom je ze som dostal 4 body :) Hlavacova rulez!
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

WRC03

ja idem az na ten hromadny termin, ale bol by som zvedavy ze co bolo na predtermine

snoopy

ledia povedzte otazky ktore boli na predtermine

Shiro

Dajte vediet, ake otazky boli na predtermine  ::) :buttrock:

Shiro

Neviete niekto, ako prebieha skuska z Fyziky I pri Hlavacovej? dik  ;)

davhan

ja by som rad vedel, ako to prebieha u Olcaka...

krtek

Quote from: Shiro on  26.05.2006, 06:41:57
Neviete niekto, ako prebieha skuska z Fyziky I pri Hlavacovej? dik  ;)

ja som nebol, ale kamos bol na predtermine. ze nebolo velmi tazke ale ze Hlavacova skrtala vsetko co jej prislo pod ruky a este sa pritom aj smiala  :whacko:
akoze skusku ma za E, ale ze kludne mohol mat ovela lepsie keby teta H. neskrtala vseko krizom-krazom  :nervous:

malypali

No ja som bol.. ale to len tak som riskol.. a nic.. ligol som banan  :bananadance: FX...

Prebiehalo to tak: 45 min. 3 priklady co sme neratali ani na cviceniach ani nie su v zbierke.. jeden z nich za 8bodov.. odvodenie adiabatickeho deja.. str. 78 v skriptach. a nieco k tomu vyratat...

Teoreticke otazky neboli az take tazke.. ale tak J.H dost toho skrtala.. takze chlapci jedina rada co je.. mat z prikladov aspon 15bodov.. a teoriu treba vediet spredu odzadu a akurat to budete mat na 51  :buttrock:

Drzim palce lebo ja to musim prenasat takze si to este uzijem buduci rok...  :462:

maTo

kuwa tha moc si ma nepotesil... :emot-rolleyes:

davhan

Quote from: malypali on  27.05.2006, 18:43:17
No ja som bol.. ale to len tak som riskol.. a nic.. ligol som banan  :bananadance: FX...

Prebiehalo to tak: 45 min. 3 priklady co sme neratali ani na cviceniach ani nie su v zbierke.. jeden z nich za 8bodov.. odvodenie adiabatickeho deja.. str. 78 v skriptach. a nieco k tomu vyratat...

Teoreticke otazky neboli az take tazke.. ale tak J.H dost toho skrtala.. takze chlapci jedina rada co je.. mat z prikladov aspon 15bodov.. a teoriu treba vediet spredu odzadu a akurat to budete mat na 51  :buttrock:

Drzim palce lebo ja to musim prenasat takze si to este uzijem buduci rok...  :462:

mal by som sa teraz tesit, ze ja to mam s Olcakom ??  :emot-dance:

davhan

kurwa mne sa nechce ucit na skusku.....lenivy som ako pes  :emot-shakehead:  :emot-sleepyhead:   :03:

psicho

Olcak je doobry? alebo tiez taky prisny ?

Pax

aj ja by som xcel vediet ako Olcak, pls
moj ZivoTTY =>
Pocitac bez windowsu je ako kakao bez kecupu;)

Get Slackware! -> www.slackware.org

ondrass

ku mne sa dostali otazky ktore by mali pravdepodobne byt ale neviem to na 100%  :baaa:
http://ondrass.szm.sk/fteoriaall-ine.rar
ja sa z toho ucim a idem k olcakovi v pondelok na skusku dufam ze to aspon trochu pomoze.... :buttrock:

Shiro

Takze skuska s H bude zabavna, hej? :462: Uz sa neviem dockat  :hammer:

davhan

tak drzme si vsetci palce nech fyziku nemusime opakovat

unity

kto ide ku hlavacovej tak toho lutujem
olcak je uplne v pohode :hammer:

psicho

dufam ze nabuduci rok ,v zimnom semestri daju Olcaka pre tych opakujucich :)

WRC03

a ku Zimanovi nikto? neviete aky je?

DeeL

heh.. tha ja som bol u Hlavacovej na predtermin a nakoniec to aj dobre skoncilo, aspon uz budem mat klud (ved C je dobre :ropebanana:) ... ako treba tomu chapat a ujasnit si pojmy a hlavne mat dost casu na to (co mne chybalo) no vzhladom k tomu, ze som mal brutalistku fyzikarku na strednej, tak som uz mal miernu prax

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stevo6

kuknite na IS Student su uz vysledky z pondelkovej skusky...........

Shiro

Quote from: unity on  29.05.2006, 21:40:02
kto ide ku hlavacovej tak toho lutujem
olcak je uplne v pohode :hammer:

To si ma normalne potesil  :j_cry:, idem na hromadny ku Hlavacovej, takze sa mam ucit hlavne teoriu spreda aj od zadu, hej?  :j_huh: