• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

MA I. RELOADED

Started by tomik01, 18.03.2006, 15:43:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

stricky

:baaa:

hej, ludkovia, teraz si citam skripta z matalyzy a nasiel som nieco ako Postupnosti a rady funkcii a potom este Elementarne metody riesenia obycajnych diferencialnych rovnic.... To bude aj nieco take na skuske????

tomik01

doteraz co ja viem tak nic take nebolo, takze drzim palce! Ja idem 29

sogi

este ma zaujima ako to tam prebiehalo...da sa odpisovat? kto mava dozor atd...dikes
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

tomik01

no tak ked som ja bol, tak bol len Pribis, a vsetci jedna skupina, ale sme tak rozsadeny ze sa velmi neda od suseda, ale ked si sikovny, tak hej,
najprv boli priklady asi tak 80 min, tak 5 min pauza a tak sme mali odlozit oficialny tahak
a tak teoria asi tak 60 min
Jeden sa spytal, ze  ci mozeme opisovat aj z inych tahakov ako oficialny, on ze ked to neuvidi ta v pohode
ked sa pysala teoria, tak on uz opravoval priklady, a len sem tam pozrel
ozaj ked mas daky schopny tahak tak by si ho mohol hodit sem, dopredu vdaka  :thumbsup:

maTo

chlape ta ty sa estek furt mordujes s analkou? sak to je popici matika...jedna co ma bavila i som chapal...

tomik01

ou, jaky frajer, ked mas zrobene ta se ci dobre hvari, ale keby si bul taky jak ja glupy smoliar ta tiz by si se s nu moedoval,
hlope ja som nezrobil 5 skusky za sebu, to se nechvalim to placem

maTo

nemas dobry system...malo pijes...nehulis...to i tak potym vypatra... :D

tomik01

tiz sebe myslim, ze tam je ten problem, no nist asi to budzem musel zmenic, alebo zmenim skolu, aj ked nedobrovolne

maTo

ic tam dze julca...na matiku budzes potrebovac farbicky a plastelinu a ne laplaceove transformacie :D lol

tomik01

ked ja nescem caly zivot sedzec medzi dzecami, mne postaca kludne mojo, a kreslic neznam, taze radsej skusim co dokazem, lepsi napisane co nedokazem TU

maTo

chapem...sebe chces byc ist co nedokazes...ale sak znas jaka haluz s dzecami...jake by z nich mohli ancikristy vyras :D

tomik01

sak hej, ale ja cudze dzeci chovac nechcem, taze kazdy nech se stara o svoju kapustu(aj ked rosne u suseda) :j_grin: