• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ELEKTRONIKA - B paralel

Started by tarny, 23.06.2006, 05:08:18

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tarny

....no lidicky.... jak to je s otazkami ... A a B skupiny

davhan

lenivy som spisat A skupinu......cisto teroristicky ..zajtra to prepisem alebo aspon odfotim........ale nemate niekto B ?

tomik01

co myslite, budu tie iste otazky, sakra, jak sa maju pocitat tie debilne priklady?

davhan

taaak..rozhodol som sa prekonat vlastnu lenivost..a idem tu nahodit otazky.... :emot-dance:

davhan

1.  nahradna schema prudoveho zdroja riadeneho  vstupnym napatim. koeficient umernosti je Y    ......nahradna schema +graf
2. cim sa lisia vlastne  a primesove polovodice , aky donor vytvara typ N..... vysvetlite na modeli kryst. mriezky
3. vyhody odvodov  na Si cipe , kroky vyroby  ..... vyhody, nevyhody , kroky
4. vztah pre prud diody v zavislosti od napatia , fyz vyznam velicin   ..... vztah + VA charakteristika
5. co urcuju diferencialne parametre dvojpolov, vztah pre urcenie dif. odporu diody      ....definicia dif. velicin  , dif. odpor z VA charakteristiky
6. jednocestny usmernovac   .... schema, priebeh s filtracnym kondikom a bez...
7. schema a cinnost diodoveho obmedzovaca a antiparalelne zapojenymi diodami  .... otvaracia napatie nech je 0.7V     ....vysvetlit, schema, priebeh
8. mostikove zapojenie  na stabilizaciu jednosm. prac bodu bipolarneho tranzistora     ...schema, vyznam blokovacieho a oddlelovacieho kondika
9. typy FETov , prenosova charakteristika P a N kanalovych MOSFET, obohacovaci a ochudobnovaci rezim,     prahove napatie unopolarneho tranzistora ...grafy prenosovych charakteristik, vysvetlit osi
10. SE schema, ake rovnice vyplyvaju z tohto zapojenia... + krajne body pri jednosm.j zatazovacej priamke

toto je len jedna skupina...napiste sem niekto aj druhu

davhan

na FTP uploadnem  kontrolne otazky z roku 2004..od Michaeliho...myslim, ze by sa nemali nicim lisit od tych terajsich 

tomik01

DOBRY NAPAD
ja som mal tu istu skupinu co ty

davhan

to je pekne...ale ja chcem aj druhu skupinu

tomik01

myslim, ze TARNY
ma druhu skupinu

davhan

no bolo by od neho pekne keby sa tu stavil a napisal otazky..

tarny

no   heeej mam ... lenze taka vec sa stala... dajaky smejd mi odfajcil ... sietovku .... asi to bol skrat.. .takze... davat tu prispevky.. ako si nedokazem.... i teraz ledva som u caji na nete.... aalee.. ak mam pravdu povedat.... tie otazky co su tu .. sa z 90% podobaju na tie co som mal ja. .... V mene  otca i syna i ducha svateho amen .... jedine sa modlit naj zajtra urobim skusku.... planujem urobit.. megatahak pre istotu ...... najsamlepsie na cisty biely papier  tenko ceruzkou. *Ak bude taky dozor jak bol v tedy.... tak ...  :bananadance:  :metal:

davhan

myslite si, ze da tie iste otazky alebo ine ?

tomik01

ja neviem, ale mohol by,
aj ked ten priklad nevypocitam ani za svateho
a teoria, uvidime, mozno daco trafi :)

davhan

ta...akoze mam prejdenu teoriu...aleaj tak som z toho jelen.. uz mi z toho tepla drbe......kua sa vyseriem na vsetko

tomik01

tak to sa vyserieme  dvaja!

WRC03

tarny ty chodis na telekom??
lebo ja som prestupil tam, a budem opakovat tie zakld. elektro, a ma2

tomik01

a ja scem, z telekom na informatiku, ale ma asi nepustia :(

davhan

netusite , kedy a kde sa zapisuju vysledky skusky z 28.6. ?? 

tomik01

ta ze vraj zajtra rano od 8 do 9 zapisuje Gamcova, na  vysokoskolskej
a uz mate zapisane, ja furt nemam zapisane, furt tam mam stare z 20.

maTo

ta mozno si napisal jednako :)

tomik01

ne, lebo ked kliknes na meno a potom na studijne vysledky ta mas tam zapisane datum skusky termin a body, a zatial tam je furt stare :(

maTo

tomik01

ked ci mam pravdu povedze ta skorej mi  ridne

maTo

zas skazeny kompot abo jopgurt? to teraz v tej horucave nit problem :D

tomik01

no, do prdele, vlestne opacne, z prdele