• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ako vstupujete do 2. semestra?

Started by WRC03, 23.02.2006, 07:16:25

« predchdzajce - alie »

vlado

Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

woody

hmm ja vam radim cim skor od neho z cvik ujst a to bud k tomcikovej alebo k hodulikovej .... ja som bol u hodulikovej a nemozem na nu povedat jedno zle slovo  :j_cheesy:

BCAA

to sa ako robi taky utek     (zatial som utekol len z basy a bolo to jednoduchsie :j_wink:)

vlado

tha dame hlavy dokopy  :drink:  :alc: a bude  :hammer: a potom budeme mat  :kissmyass: no a potom  :emot-drunk:
Neskúšajte na mňa ťahy!

BCAA

jasne viacej hlav viac rozumu             aspon tak to zvykne byt            ale dakedy nepomoze ani zazrak

psicho

Sice Dudas ma svoje keci ktore su dost offtopic ale zato v svojom odbore je na dost vysokej urovni... a btw: o urovni skolsktva ,slovenska a este v niektorych inych pripadoch mal pravdu ,ale zase SŠA a aids tak tobolo riadne ?WTF?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

vlado

ta ale akoze on si prerusi prednasku povie ze toto a toto si preberiete sami lebo semester ma len 11 tyzdnov a zacne pol hodinu rozoberat daco totalne odveci a vnucovat inym svoje nazory. to aj keby bol neviem jaka kapacita aj tak je u mna stale idiot
Neskúšajte na mňa ťahy!

DeeL

no jo... a to doteraz sme mali len 2-hodinovu prednasku ale teraz to budu az 3 hodiny... to aby mal uplne dost casu somariny kecat a potom predpokladam aj nam na cvikach bude magorit :whacko:

a si myslim, ze sa uz potom dajako ako grupa podrzime, vsak? :thumbsup:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mid

joooj skoda ze som nevedel ze taka sranda je s nim na prednaske inac by som chodil a tak som len  :beer1:

BCAA

jj skupina sa podrzi idealny cas utuzit kolektiv

no a 3 hodiny su vela si pamatam na matike mi bolo trosku dlho ale tomu som aspon rozumel.

a to co mame preberat tento semester...

no bude to drsne

ywetka

najlepsie na skusku pripravi Tomcikova, ak mate moznost, berte si cvika a priklady od nej, aj ked chodite k niekomu inemu... dudi by na skusku pripravil teoreticky celkom v pohode, ale clovek tam toho vela nenapise, kedze sa vsetci striedaju tak rychlo pri tabuli, ze akonahle si sadnes konecne, ze nieco zapises, tak uz aby si aj vstaval :) ale inac v poho...minimalne budete mat zazitky a zapich od neho sa rata za viac, ma vacsiu hodnotu  :j_laugh:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

BCAA

no a jeho zapoctovky ako vyzeraju???

lebo tie kollarove boli v pohodicke ale zda sa ze dudas to bude mat na troska inej urovni

a o tej hodnote to suhlasim

DeeL

uz aby som sa tesil :ropebanana: .... bude sranda :emot-dance: ....ale uvidime :lb:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

psicho

ja sa az tak netesim lebo v pondelok mozem vstavat o 5:00 :( :( :(
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

maTo

tha ja f pondelok len prednasky taze vyzera to na volno  :emot-dance:

WRC03

mne je najlepsie, mam na ELE Tomcikovu a pondelok mam volny, haha:) a do nasej skupiny pribudli 2 caje, co viac si mozme priat

ywetka

dudasove zapoctovky su v pohode, nedava nic tazke...on ta ale dototo na zdanlivo "malych" chybickach a zrazu mas z 15 bodov 1,5 :) bo on ked taku chybu vidi, ze nemas kruzok nad Ickom (a fakt bacha na to), tak mas cely priklad automaticky zle....cize vyzaduje si to maximalnu sustredenost...ale inak je v poho...guzan je stokrat horsi, diablov syn :)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

woody

Quote from: ywetka on  27.02.2006, 01:39:32
dudasove zapoctovky su v pohode, nedava nic tazke...on ta ale dototo na zdanlivo "malych" chybickach a zrazu mas z 15 bodov 1,5 :) bo on ked taku chybu vidi, ze nemas kruzok nad Ickom (a fakt bacha na to), tak mas cely priklad automaticky zle....cize vyzaduje si to maximalnu sustredenost...ale inak je v poho...guzan je stokrat horsi, diablov syn :)
on dava relativne lahke pisomky ale zdrba ta za uplne kraviny ..... zase taky petko ta nenauci dokopy nic hoci cvika su tazka haluz :D a hodulikova dava brutalne zapoctovky ale boduje relativne do pohody a skuska je potom bez problemov :) z guzanom som mal jedno cviko ale tiez som zdrhol potom co som pocul ze je dost brutalny :D

vlado

a rozprava aj na cvikach tie haluze co na prednaskach?  :whacko:
Neskúšajte na mňa ťahy!

krtek

no ja mam Petka na cvikach. kamos ho mal a vravel ze nic moc :D no uvidime. sak cvika sa daju fotit od inych ludi a ucit sa z nich ;)

BCAA

ako tak pozeram tak mozno to s dudasom az take hrozne nebude

...no uvidime...                  a nezabudnut na kruzok :thumbsup: