• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

2.semester

Started by unex, 31.01.2006, 23:57:47

« predchdzajce - alie »

unex

Zdravim feikari, neviem niekto povedat, kedy zacina 2. semester? Mam z toho mišung v hlave, lebo na tych papieroch co sme dostali pri zapise je sice napisany 20.2.2006 ako zaciatok 2.semestra, ale pocul som uz aj o tom, ze by sa to malo zacat az 6.3.2006...... Dajte vediet pls  :baaa:

WRC03

heh tak ja som ppocul ze 28.2.2006, ale to nemam potvrdene

BossZ

Ano, podla planu FEI  zaciname 28.02.2006  :emot-prettywink: :thumbsup:
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

Johny Bravo

Quote from: BossZ on  01.02.2006, 01:29:38
Ano, podla planu FEI  zaciname 28.02.2006  :emot-prettywink: :thumbsup:
hm to je zly plan  :emot-LMAO:

vlado

hej zly. mohli to nechat na ten marec sak treba setrit s teplom ceny ropy rastu  :lol9:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

unex

tha fasa šraci, uz aj 28. februar pribudol, dzivo, tak to vyzera ze asi mame na vyber kedy pojdeme do tej skoly ;D :thumbs-up:

maTo

chyba uz len moznost ze nikdy...

psicho

no ja este nestojim tam aby som mohol uvazovat otom ze kedy mi bude pokracovat dalsi semester :) ale ked uz pride aj ten cas tak budem happy
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

WRC03

okrem toho ze sa nekuri, xceli vela usetrit lebo pani veduci si pobrali peniazky a neostalo na kurenie, a teraz mame tu to ze popraskalo dost vela tych rur lebo nekurili a kvoli tej zime to popraskalo a su to nasobne vacsie vydavky ako usetrenie za nekurenie;) :)  :j_grin: :j_grin:

unex

:baaa:Inak este jedna dolezita vec, zmeny skupin pre informatikov, na IS student si to mozete overit, kliknite na svoje meno a osobne udaje, tam to mate..... Ak chcete zistit ci je niekto znami s vami v skupine tak si jednoducho pozrite nejake terminy skusok a vedla mien su tiez uz nove cisla skupin, dost na prd inak, nasu skupinu v strede sekli, ale co uz...... radsej ciho budzem  :j_lipsrsealed: :sneaky2:

maTo

jak jak jak??? to az od druheho semestra plati ci akoze uz teraz na skusky tak mam chodit jak ina skupina ci jak?  :nervous: inak na picu hej...

WRC03

podla mna to plati od druheho semestra, ale urcite to tam mate zretelne vysvetlene

maTo

tha vysvetlene tam neni nic...a som sa z 25. skupiny dostal do 9. tha akoze to tolko ludi vyletelo ci jaky system zadelovania tam je?   :huh2:

vlado

ja som ostal v 1. tedaaspon dufam. jak to mam vlastne v tom IS zistit?  ???
Neskúšajte na mňa ťahy!

ob3l1x

neviem ako vy ludia ale ja som sa dnes bol spytat na studijnom kedy zaciname a povedali mi ze 27.2.2006 cize asi tak ...

vlado

no myslel som si...
Neskúšajte na mňa ťahy!

maTo

tha to jezisbohovo...som mohol tyzden dlhsie vegetit a tak...  :baaa:

vlado

budes o tyzden dlhsie vegetit v maji  :thumbsup:
Neskúšajte na mňa ťahy!

maTo

len zeby zas daky blud nevymysleli potom...a prd mam volno teraz este 3 skusky to jak daj boze porobim tha hnedkaj zaciatok semestra to na chuj  :whacko:  :ohmigod:  :hammer:  :ahaha:

psicho

lol velmi kratke prazdniny budem mat ked budem mat dajake :(((( lol to neje fer :((

psicho

wtf?? prave kukam ze aj ja som v 9 skupine :) lol neviem preco to tak nemohlo ostat ako bolo

maTo

a povodne si bol jaka? bo vypada to tak ze sme spoluziaci tha reku ci aspon dajaky partak ci nepoznam  :thumbsup:

psicho

:) povodne som bol 2 skupina

maTo

juj tha ja ze ich tolko vyjebali ze sa zredukovali skupiny...ale to asik inak zatrieduju...sice to jedno na ostatku... :lb:

DeeL

hej hej chlapy zaciname 27.2. - to ja som uz vravel od decembra ze to tak bude, ale kazdy mal rozne ine terminy, no aj tak moj uspel... heh... aj ked by nezaskodilo az v marci zacat... no a ucime sa do 19.5. a potom skusky... inac kto si chce pozriet priamo tak uz to upravili aj na stranke http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/harmonogram.shtml

ja si teraz idem uzit 3 tyzdne volna :dancing: :bananawrite: :ringsmiley:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)