• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TBIS

Started by MackoZlesa, 16.02.2009, 16:31:24

« predchdzajce - alie »

MackoZlesa

prekryva sa este niekomu v utorok prednaska z APS s cvikami z TBIS? ako sa to zvykne riesit?... ked som si zapisoval v zime toto cviko, tak este sa neprekryvali  :ahaha:

ApokalypS

ved prednaska z APS je v stredu..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

MackoZlesa

oprava: v stredu, nie v utorok  :ohmigod:

kOsTi

pre TBIS-karov:

http://www.downarchive.com/software/programming/10794-sybase-powerbuilder-v10.0.html

a potrebna vecicka k tomu:

5222724381479019

:trestac:

johnyo13

Tie "Potrebné pracovné súbory" z rieseneho prikladu (P02_Priklad3.ppt) z moodla:
db_uis.db
db_uis   
mam odkial vziat, ci ich mam nejak vytvorit? bo na cviku som ich uz mal na kompe, ta ma to nezaujimalo :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kOsTi

db je databaza... vytvara sa cez SQL Anywhere... museli vam na cviku ukazovat ako sa to vytvara...

johnyo13

nj, co je db mi je jasne ;), lenze ja ked vytvorim databazu (s tym menom) tak ju akosi v PowerBuilderi nevidim (v tom database profile setup) resp. nevidim nic take v ponuke DATA SOURCE. Mam tam zhruba 10 volieb, ale ziadne "db_uis", ked to tam dopisem rucne nejde pripojit, vypise nieco v tom zmysle ze nazov zdroja udajov sa nenasiel!
Uz si presne nepamatam jak to bolo na cviku (zda sa mi, ze ten data source bol v ponuke)! Ja som mal v tom kus bordel, bo mi PB v polovici vypisal kriticku chybu a sa vypol. Potom som nevedel ktore subory su moje a ktore tam uz boli z predchadzajuceho cvika :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kOsTi

v slajdoch od prednasky mas postup krok po kroku... nic sa nikde nestahovalo, nic vytvorene nebolo, vsetko sa robilo odznova...

johnyo13

vdaka za pomoc, ze ma to nenapadlo :D...
keby sa nasiel niekto kto by mi povedal ci ma v data source tu polozku, bol by som rad!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Payne

Inak neviete aka verzia Power Buildera je nainstalovana na cvikach? 9, ci 10?

A inak taka rada, zbytocne stahovat novsie verzie, ja som pozhanal cracknutu 11.5 ale je to tam uplne prekopane a tak som nic podla toho navodu nemohol najst...

Ing. nemtom

a ak chcete odovzdat zadanie na skolskom pc a pisali ste to doma na novsej verzii ste v prdeli jak my s psichom minuly rok :P (nastastie nas BCAA-ov notebook zachranil :D)
brix will be shat

johnyo13

Quote from: Payne on  28.02.2009, 16:14:11
Inak neviete aka verzia Power Buildera je nainstalovana na cvikach? 9, ci 10?

A inak taka rada, zbytocne stahovat novsie verzie, ja som pozhanal cracknutu 11.5 ale je to tam uplne prekopane a tak som nic podla toho navodu nemohol najst...
v skole je 10.0
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Mao

Quote from: johnyo13 on  28.02.2009, 05:11:14
nj, co je db mi je jasne ;), lenze ja ked vytvorim databazu (s tym menom) tak ju akosi v PowerBuilderi nevidim (v tom database profile setup) resp. nevidim nic take v ponuke DATA SOURCE. Mam tam zhruba 10 volieb, ale ziadne "db_uis", ked to tam dopisem rucne nejde pripojit, vypise nieco v tom zmysle ze nazov zdroja udajov sa nenasiel!
Uz si presne nepamatam jak to bolo na cviku (zda sa mi, ze ten data source bol v ponuke)! Ja som mal v tom kus bordel, bo mi PB v polovici vypisal kriticku chybu a sa vypol. Potom som nevedel ktore subory su moje a ktore tam uz boli z predchadzajuceho cvika :)
Ten datovy zdroj sa vytvara nejak rucne, az potom ho mozes pouzit, ale uz neviem presne ako a PB zatial nemam nainstalovany, tak sa neviem pozriet.

A PB v skole je ako uz bolo spomenute verzia 10, a ASA je vo verzii 9.

johnyo13

ja ho viem vytvorit, pamatam si to z cvika a idem aj presne podla prednasok, len sa neviem pripojit, lebo tam nie je resp. ho nechce zobrat...
ale vecer to skusim odznova urobit cele, mozno som niekde urobil chybu z nepozornosti...
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

TradeMark

Nemate dakto moznost pozdielat verziu 10 toho genialneho nastroja? Hodilo by sa to supnut na FTP alebo na nejaky *share na nete.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

kOsTi

TradeMark

heh... pripisme to unave a tvarme sa ze sa nic nestalo  :ahaha:
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Mao

Quote from: johnyo13 on  28.02.2009, 05:11:14
Data source sa vytvara v ASA, Utilities/Open ODBC Administrator/Add/ASA 9.0, dalej uz by si mal vediet.

JCube

kOsTi

rychlo si zmen heslo :D

JCube

skorej si mal napisat nepi tolko! :D

johnyo13

Quote from: Mao on  01.03.2009, 23:16:43
Data source sa vytvara v ASA, Utilities/Open ODBC Administrator/Add/ASA 9.0, dalej uz by si mal vediet.
jj, presne toto som chcel vediet, ale uz som na to prisiel vcera, aj tak dik :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Faust

Nema niekto CD key na ten PowerBuilder10?
thx
This is an invasion of PostHumus!

kOsTi

boze boze... mas ho tam v mojom poste