• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ideme dalej... ING

Started by t0Mi, 03.06.2010, 15:41:34

« predchdzajce - alie »

stricky

mate uz termin citania posudkov? nam vcera poslal jeden z profakov mail s tym, ze "asi" tento stvrtok... to im je take tazke dat dopredu vediet pevny den? ako keby sme my nemali co robit....

neo68

Quote from: stricky on  08.06.2010, 16:30:29
mate uz termin citania posudkov? nam vcera poslal jeden z profakov mail s tym, ze "asi" tento stvrtok... to im je take tazke dat dopredu vediet pevny den? ako keby sme my nemali co robit....
co to je citanie posudkov ? myslis posudok co dostanes od oponenta ? mne to mailom posielal oponent - ten posudok.
PS: neviete kedy budu vypisane terminy obhajoby - do ktorej miestnosti mam prist, cas, datum

stricky

nam to povedia na tom citani...

MorFiuM

a kedy je ten termin citania? ci to je u kazdeho veduceho prace individualne?

Havran

Quote from: MorFiuM on  09.06.2010, 18:06:18
a kedy je ten termin citania? ci to je u kazdeho veduceho prace individualne?
ano to je individualne 
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

dodo

ako je to so zapisom predmetov do vyssieho rocnika, resp. kedy sa budu dat tieto predmety zapisat???

stricky

2. kolo iba na predmety (aj pre novoprijatých študentov 2. stupňa s potvrdenou návratkou o zápise na štúdium) bude pravdepodobne otvorené v priebehu časti júla a časti augusta 2010. Prihlasovanie iba do rozvrhu pre akceptované zápisy predmetov bude v septembri.

Matejus

out of topic:
Popočítal som 184 ľudí, ktorí sú pripustení na obhajoby Bakalárskych prác. Niekto tu totiž chcel popočítať, koľko nás vypadlo za 3 roky štúdia :) Tak sem s tými číslami ...

skolacik

myslim ze nas bolo dako 243 teraz v tretiaku aj s opakujucimi....zdrava sesdesiatka opakujucich a pohorelych je v prdeli

nezabudka88

termin, kedy na studijnom davaju vsetky potrebne doklady o ukonceni bc studia je 30.6. pre informatikov o 11tej. je to na nasej stranke.

feistory

na ktorej nasej stranke? nemozem to najst na FEI ani na KPI stranke

markus

http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality/dokumenty/oznam-studentom-bc-promocie-2009-2010_bez-rozpisu.pdf
________________----
Zistil nieco niekto ako to bude s listkami na promocie? lebo Mackova mi hovorila ze sa mam spytat na studijnom tak ak by tam mal niekto zajtra cestu mohol by zistit Smiley

t0Mi

no a teraz ako s prilasovanim na buduci rok ? v maise je otvorene nejake 2-he kolo, pristupne aj mne.. to mais zasa ma v tom zmatok ze ?

timwood

Taku otazku by som mal na vas...Je nutne pokracovat v tejto bakalarskej teme aj na ing. studiu?...teda ci je mozne si zmenit temu v ing.stupni za inu, nez tu ktoru som mal ako bakalar..

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Aniy

Quote from: timwood on  18.06.2010, 21:41:30
Taku otazku by som mal na vas...Je nutne pokracovat v tejto bakalarskej teme aj na ing. studiu?...teda ci je mozne si zmenit temu v ing.stupni za inu, nez tu ktoru som mal ako bakalar..
môžeš zmeniť dokonca aj vedúceho

markus

Ako to je s listkami na promocie? bol sa niekto pytat na studentskom bo mackova mi povedala ze tam sa treba popytat

timwood

v com sa lisi, co do obtiaznosti bc praca a dp praca ?:) ...vraj na ing.studiu je treba preukazat oproti bc praci urcitu tvorivost..co sa pod tym asi mysli?:)

drtic

Quote from: timwood on  21.06.2010, 01:17:24
v com sa lisi, co do obtiaznosti bc praca a dp praca ?:) ...vraj na ing.studiu je treba preukazat oproti bc praci urcitu tvorivost..co sa pod tym asi mysli?:)
No ze tvoja DP nebude len popisanie nejakej teorie, ale ze sucastou bude aj tvoj prinos k danej oblasti.

neo68

Quote from: markus on  16.06.2010, 16:52:43
http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality/dokumenty/oznam-studentom-bc-promocie-2009-2010_bez-rozpisu.pdf
toto sa tam pise:
Pri ukončení štúdia je študent povinný vyrovnať všetky svoje podlžnosti (ak existujú) voči katedrám, študentskému domovu, univerzitnej knižnici, atď.
Neviete ake podlznosti myslia ?  ??? dufam ze ja nemam ziadne

Sxx

ved podlznosti, nevyplateny intrak, nevratene knihy a pod.

Aniy

no jak s prihláškami?

https://mais.tuke.sk/index.php?m=pk

tuxik

Je niekto koho neprijali?

Escuro

Aniy

tak sme dvaja, milujem TUKE